maanantai 22. syyskuuta 2008

Koko lauma samaan kuvaan..

Tässä ne ovat - meidän kolme pientä kullanmurusta ;). Ja kyllä, oikeassa laidassa oleva koira on myös Whippet - Winni the evil eye :D. No juu, beauty shotit ei ole ehkä Winnin juttu, liikekuvat enemmänkin ;). Romeo taas puolestaan oli enemmän tai vähemmän kärsivän näköinen ruudusta toiseen - Mona puolestaan kaunis kuin koru. Joka ikisessä kuvassa se on valppaana ja korvat höröllään. Kun saisi sille saman ilmeen kehään niin meillä ei olis hätä päivää.. ;).

Aamulla siis Miisan kanssa pyörittiin kotipihalla ennekä töihin lähtöä. Koska sää oli mitä mainion päätin napsia muutaman kuvan. Ja kun kamera kerta oli sopivasti kourassa Keijon tullessa koirien kanssa metsiköstä niin päätin yrittää myös ryhmä-kuvaa koirista. Ja hankalaahan se oli, jonka jokainen samaa yittänyt varmasti tietää. Varsinkin kun aikaa oli ab 10 minuuttia. Ehkä jokupäivä sitten uudelleen, paremmalla ajalla ja avustajien kera.

Helmikin on nyt sitten menossa vielä ainakin huomenna yksiin proge-testeihin, kun en jaksa enään miettiä ja vatvoa asiaa ;). Käykööt testeissä niin tiedetään missä mennään juoksun etenemisen suhteen.

Ei kommentteja: