tiistai 2. syyskuuta 2008

Sataa, sataa ropisee...

"Kesä" meni ennen kuin se kunnolla edes ehti alkaakan. Hiukka olla pyllystä tämä ilmasto, jos tällaista alkaa olla tulevaisuudessakin. Jos joku haluaa sponsoroida niin meidän tiimi on viivana valmis vaihtamaan maisemia vaikkapa Espanjan lempeän auringon alle. Ei vaan syksy on ihan mun lempi vuodenaika; on ihanaa mennä ilalla kybän aikaan pihalle kun on ihan pilkkopimeää, heinäsirkat sirittää, katuvalot hehkuu ja ilmassa on ihanan kirpeä tuoksu.. tulee ihan lapsuus mieleen. Ihan kun sitä nyt jo "niin vanha" oliskaan.. ;).

Meillä meni viikonloppu ja nyt alkuviikkokin vieraita kestitellessä ja töitä tehdessä. Romeokin jäi tänään agilityharjoituksista kotiin juhlistamaan Miisan 2-vuotis päiviä, kun kylään saapuivat Zooking ja Copiard Cavalierit Espoosta ;). Ei vaan meidän tasokkaalla agility harjoitusporukalla on treenit taivasalla, ja vettä tuli kuuden maissa "ihan reippaasti" kera +7 asteen, niin tuumasin että on hieman likaa meidän rinssille ;). Toivottavasti ensi viikolla on parempi sää... ;).

Ja asiasta toiseen, Ei kenelläkään sattuisi olemaan kotosalla pientä wiipottajan pentua? Iältään noin 8-15 viikkoa, jota kamera rakastaa? Tarjolla olisi valokuvamallin uraa ;). Halukkaat ilmoittautukoon sähköpostitse allekirjoittaneelle.

Ei kommentteja: