maanantai 20. lokakuuta 2008

Syksyn kuvasatoa


Niin, ja pitikin eilen hehkuttaa ettei ole juurikaan mitään tässä koirille sattunut vähään aikaan.. tänään vuorostaan Romeo on ollut koko illan kolmi-jalkainen. Samantyyppiselle ranteen venähdykselle vaikuttaisi kuin mitä Monallakin oli. Kumma juttu että kun alkaa tapahtua, niin sitten tapahtuu koko porukalle... ;)

Tuo pyötäkoneemme tosiaankin vetelee viimeisiään, tästä johtuen "virallisten" kotisivujemme päivitys antaa aina odotuttaa hieman itseään. Jahka vaikka joulupukki toisi uuden niin ei tarvisisi enään kiroilla tuon raihnan kanssa, toivossa on hyvä elää ;). Onneksi löytyy myös läppäri, mutta hieman riisuttuna verisiona, jossa ei ikävä kyllä ole kaikkia tarvittavia ohjelmia, ainakaan toistaiseksi. Joten kuvia koiruuksien touhuista viimeisen vuoden ajalta on tulossa galleriaamme vasta hamassa tulevaisuudessa...

Mutta ohessa muutamia maistiaisia

Mona pellolla


Monni pusikossa tähystämässä

Wilson hakkuuaukealle, ja Romeo kans ;)












Ja lopuksi vielä nämä 'meidän' heppaset. Eli vasemmalla emä-tammuli ja oikealla sen viime kesäinen varsa. Kylläpä siellä välillä niitä on ollut vielä pari muutakin. Hevosten virallisista nimistä mulla ei ole muistikuvaa, vaikkakin olen ne kyllä varmasti kuullut. Mutta yhtä kaikki mukavia Suomenhevosia ovat, ja leipä maistuu :)

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia kauniista koiristanne (Monan väritys on täydellinen!). Kiitokset muuten vielä takeista, ovat olleet aivan mahtavat :) Juuri tulimme kaatosateesta lenkiltä, onneks oli sadetakki päällä niin nyt on kuiva koira ;) Mitä nyt tietty pää valui vettä :D Makselen nyt ensi kuussa sen toisen takin ! Niin ja kunhan ilmat paranee niin kuvailen neitiä takit päällä ja laittelen kuvia sit sulle tulemaan :)

Syksyisin terveisin,
Emmi ja Nanna