maanantai 26. tammikuuta 2009

Villapaitoja

Ville

Nyt on mummon villapaidat testattu ihan omin pennuin ja hyvin tuntuivat toimivan ;). Pennuista on kasvanut jo aivan ihana riivölauma, joka jostain kumman syystä villiintyy aina melkoiseen ralliin ilta 22-23 välille :). tavarat kolisee ja patterit paukkuu.. :). Kaiketi sitä on otettava kaikki mahdollinen irti ennen yö-unille menoa :). Naapureiden mukaan ei meiltä melua ihme kyllä juurikaan kuuluisi, mutta epäilen kyllä. Lohdutin heitä kuitenkin että terroristit ovat lähdössä pian omiin koteihinsa rauhoittumaan :).

Täällä ei muuten mitään erikoista. Imurointia ja lattioiden luuttuamista riittää :). Lauantaina kävimme Monan kanssa Turun KV-näyttelyssä pyörähtämässä, ja Mona sijoittui ERI:n kera kolmanneksi avoimessa luokassa. Tuomaroimassa oli Magnus Hagsted Ruotsista, ja ihan hyvän arvostulunkin Mona sai. Seuraavaksi meitä ei näytelmistä varmaankaan löydä ennen kevättä, sikäli mikäli maltan pääni pitää.. :).

Arvo pennun kanssa kävimme viimeviikon torstaina kontrolli-röntgenissä ja vaihteeksi hyviäkin uutisia kerrottavana, sillä luutuminen oli lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla. Jee. Nyt sitten vain taas jännitetään ensi viikkoon että mille sitten näyttää.. :)

Mutta tässäpä siis näitä kuvia tältä päivältä, sen pidemmittä jaaritteluilta >>


Arvo tuumailee

Kurro ja Kiti

Kurro tepastelee


Kiti ja Eddie hangessa



Ville loikkaa




Kiti maistelee lunta


.. ja täältä tulee puppis-lauma


Eddie kinoksessa


1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Voi tuota Kitiä pinkissä villapaidassaan !! Ihana ;)
Kiva kuulla että Arvonkin jalka on jo parempaan päin.

Terkut ja rapsuja koirille :)

E&N