keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Ja vielä se kasvaa


Keskiviikko tahi torstai, samapa se kaiketi on :). Kun kerta tänään Minna-täti kävi meillä kyläilemässä otimme oitis sitten ilta-auringossa Monasta uusia mahakuvia. Kuvissa Monalla päiviä 55vrk ensimmäisestä astutuksesta, huomenna täyteen tulee siis jo 8 viikkoa. Että en nyt sitten oikein enään tiedä mihin suuntaan Mona voisi tästä vielä kasvaa kutakuinkin viikon ajan.


Ja sillä aikaa kun me kuvailimme pihamaalla noin viitisen minuuttia, oli team-kateelliset päättänyt laittaa herkutteluksi. Romeon yllätin keittiön tuoleilta, tyhjä pääsiäiskori nenänsä edessä. Oli sitten syönyt Miisan suklaamunien jämät. Wilson oli poistunut jo tapahtumapaikalta, mutta maitosuklaan hajuinen hengitys paljasti osa-syyllisen. Ei siinä onneksi enää kovin paljoa suklaata ollut (max 120gr), mutta enpä olisi noistakaan uskonut. Ikinä kun eivät ole tähän asti osoittaneet mitään mielenkiintoa suklaata kohtaan. Ilmassa on siis jonkin asteista protestoinita kenties... Soitin sitten vielä kuitenkin ihan varmuuden vuoksi eläinlääkäriin, josta ohjeistettiin että tämän kokoiset kaverit voi vielä suht turvallisesti syödä jopa yhden Fazerin sinisen per naama (300gr), ilman mitään välitöntä vaaraa. Vatstaisuudessa meidän mökissä suklaat tosin pysyy koirilta piilossa.

7 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Istuva mammakoira on kuvassa kyllä aika matami, tuleekohan sieltä kokonainen armeija viikon päästä ulos :D

Monalle silityksiä!

Anita kirjoitti...

Masu on suorastaan ihanan järkyttävä! Lueskelin juuri ForgetMeNotin sivuilta heillä syntyneestä 12-päisestä puppiskatraasta... Isä oli sukua Monalle. Mahtaako teillä pian vilistää 12 puppanaa, vaiko vielä enemmän?! :O
Tsemiä loppuodotukseen!

Anita & pojat

Emmi kirjoitti...

No on kyllä aikamoinen matami-Mona ;) Sieltä tulee miljoona pupsia!

Vastailen muuten sähköpostiin heti kun saan aikaseksi istuttua tässä koneella pidempään kuin vaan hetken!

Terkkuja ja rapsut koiruuksille :)

E&N

Anna kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia :)

Toivottavasti ei nyt sentään ihan armeijallista pikku-monneja maailmaan putkahtaisi. Meinaan jos ovat vielä yhtä villejä kuin äitensä aikoinaan niin saadaan tilata remontti-ryhmä pentujen jäljiltä tänne, jota asunnoksi kutsuttiin.. ;).

Niin ja sitä paitsi Monalla ei ole kuin 9 tissiä, joten 9 pentua olis ihan hyvä määrä ;).

Anna kirjoitti...

.. Ja Mona kävi tänään muuten vaa'alla. Painaa "vaivaiset" 20,6kg.. :)

Anna ja ohuet kirjoitti...

ooh, on se aivan mahtava masu! Katsotaan millaiseksi Sofin maha kasvaa. Sofilla on myös 9 tissiä :D!

terveisin Anna ja eläimet
www.annanelaimet.com

Unknown kirjoitti...

Onpas Monalla iiiso massu! Näyttää jo vähän tukalalta, onneksi ei ole enää pitkä matka maaliin! Tsemppiä loppurutistukseen!