keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kevättä ilmassa


Tänään saimme nauttia pitkästä aikaa auringon paisteesta ja lähes tulkoon jo keväisestä lämmöstä :). Joten totta kai sitä pitimän heti ottaa kamera pihamaalle mukaan. Miisan kuvaamisesta ei enää nykyisin tahdo tulla juuri mitään - aina kun huomaa olevansa kameran kuvattavana alkaa ilveilemään jotain ihan omiaan... ;). Kun koiruudetkin tosiaan tarkenivat ilman takkia, päätin ottaa samoin tein myös Monasta pari maha-kuvaa.

Kuvissa Mona siis päivää vaille 7 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta
.
Muuten täällä jaksellaan ihan hyvin. Mona ei juurikaan enää ole kovinkaan innostunut harrastamaan liikuntaa, jonka kyllä ymmärtää kun näkee kuinka iso se jo on. Vaaka näytti ennen viime viikonloppua yli 18 kiloa (normaalisti alle 15kg), ja varmasti nyt painaa jo enempi. Kauhistelin tuossa eräänä sateisena iltana iltapisseillä että Mona näyttää ihan oikeasti pallokalalle, jolla on vain tikut jalkoina ;). Jotenkin neiti, tai tätä nykyä vissiinkin jo rouva, tuntuu leviävän myös kylkiluiden alta. Elis siis toisin sanoen ilmeisesti pentuja on myös jossakin kylkiluiden alla. Ruokaa Mona syö jo paremmin, muttei mitenkään ahmimalla, eli kyseessä ei siis voi olla hillitön lihoaminenkaan ;).

Lisäksi Monan käyttäytyminen on tosiaan muuttunut melkoisen paljon "normaaliin" verrattuna. Esimerkiksi tavallisesti ei juurikaan kaivele/petaile petejään, mutta nyt ei oikein missään tunnu olevan hyvä olla. En kyllä varsinaisesti ihmettele, jos on hiukka tukala olo, sen verran hankalaa on tämä omakin nukkuminen välillä, kun tuntuu ettei mitenkään perin ole hyvä - ja mulla ei ole kannettavana kuin yksi vatsa-asukki. Uutuutena on myös tullut tämä peittojen alla nukkuminen, jota ei myöskään ole aiemmin harrastanut. Sitten se kömpii sieltä aina välillä viereen läähättämään... vissiin tulee kuuma tai jotain, kun aurinko vielä oikein lämmittää siihen lisäksi.

3 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Jösses mikä ryhävalas teillä könyää pihamaalla! :O
Peukutuksia kovasti tulevaan synnytykseen ja terkkuja meiltä;

Anita ja poikalauma :)

Emmi kirjoitti...

Siis sehän vain kasvaa kasvamistaan ;) Uskomattoman iso massu.
Mekin toivotamme tsemppiä synnytykseen ja odotamme innolla millaisia palleroita tuolta jättiläisestä tulee ;)
Luithan mailisi, takki on UPEA!!

E&N

Marita kirjoitti...

Oi mikä pallokala siellä on :D Monalle haleja ja rapsutuksia kovasti!