maanantai 25. toukokuuta 2009

Vierailijoiden viikonloppu

Kummityttö Jenna 8 vee "päiväunilla"

Viime viikon loppu puolisko, sekä viikon loppu meni kokonaisuudessaan pennun katsojia, sekä sukulaisia kestitellessä :). Kameraa on kaivettu vähän turhan harvakseltaan sille viime aikoina, mutta edes hieman kuvasatoa ohessa .. :)


Muru (Hillevi) söpöilee

Remin (Pilkun) tulevat omistajat Monaa ja pentuja moikkaamassa

Ja kuten kuvista näkyy, on sakki vaihtanut osoitteensa tähän olohuone - keittiö akselille. Elelemme siis seuraavat kolmisen viikkoa vielä matottomassa kennel-kodissamme, pissa lammikkoja bongaillen .. ;).

Mona ja Usko nukkumassa

Muuten pentujen kanssa sujuu pää piirteittäin mainiosti. Vähän tosiaan ongelmia on ollut vatsojen kanssa, kun eivät meinanneet millään asettua. Hommahan on lähtenyt jo niin sanotusti kulkemaan siitä kun Mona oli sen 3 viikkoa Synolux-kuurilla - ja pennut luonnollisestikin saivat tämän aikaa "antibiotti maitoa", joka on varmasti tehokkaasti vienyt vatsan normaaliflooran mukanansa. Ei meinannut kakka millään normalisoitua ja tehobaktistakaan ei tuntunut olevan mitään apua. Joten pennut siis ovat olleet perjantaista asti antibiottikuurilla kera Promaxin ja simsalabim, kaikkien vatsat ovat ainakin toistaiseksi olleet hyvällä mallilla. Toivomme että trendi jatkuu vielä lääkekuurin jälkeenkin.

Ei kommentteja: