keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Pikkusisko

En tiedä, ei kai sitä oikeasti paljoa pysty siihen itse vaikuttamaan milloinka synnytys alkaa, mutta meidän pikkusisko syntyi kuin syntyikin viime perjantai aamuna - aivan kuten suunnittelinkin ;). Kotona ollaan koko kööri oltu jo lauantaista lähtien. Nopeeta ne laittaa kotiin menemään, jos kaikki on kunnossa. Eikä siinä mikä, paremmin sitä kotona nukkuukin kuin sairaalassa.

Täällä meno jatkuu siitä mihin jäätiin, kera uuden ulottuvuuden tietysti :). Koirat ovat ottaneet tulokkaan hyvin vastaan, tyyliin jaa tällanen tällä kertaa, mitäs seuraavaksi ;)? Monaa kiinnostaisi kovasti olla mukana hoitopuuhissa ja Remi, noh, haluasi järsiä vauvan tukkaa ja varpaita, joka ei nyt sitten kuitenkaan ole aivan soveliasta.. ;)

Muut pennut ovat jo lähteneet omiin koteihinsa. Ainoastaan Remi-terroristi täällä odottelee muuton valmistumista ja on lähdössä viimeisenä ensi viikon torstaina. Sen jälkeen alkaisi sitten oman huushollin "normalisointi" ja Miisan, sekä koirien huoneen sisustaminen :). Niin, ja kotisivuillekkin vissiin pitäisi tehdä jotain ;).

2 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Onnituksia vaavasta! :)

terkkuja,

Anita ja puikkonokat

Emmi kirjoitti...

Suuret onnittelut pikkuisesta uudesta perheenjäsenestä!

Rapsutuksia myös koissuille :)

Ihanin aurinkoisin terkuin,
Emmi ja Nanna