lauantai 29. elokuuta 2009

Murulla ja Namulla kylässä

Miisan ja koirien kanssa suunnistettiin aamutuimaan Minnan tykö Orivedelle lenkkeilemään Murun (Mimi Chill's Beauty In Black) ja Namun (Whiptails Sweet As Candy) kanssa. Taivas oli uhkaavasti tumma ja vettäkin ripautteli, joten fiksuna jätin kameran autoon - todetakseni hiekkakuopille asti päästyämme että aurinkohan täällä paistaa... ;). Joten hyvät urheilukuvat jäi nyt sitten saamati. Mutta toisen kerran sitten.

Koirilla vauhtia riitti ja silmistäkin hiekkaa on kaiveltu ihan urakalla. Monalla oli kova lämmittely päällä, jotta Namukin ois hiekkakukkulalle saatu, mutta ei niin ei. Neiti pysähtyi aina kuin seinään, heti tuntiessaan hiekkaa tassun alla, hassu hippetti ;). Meillä nää tyypit on aina ihan sekaisin pehmeästä hiekasta (multa tai muu vastaava kelpaa myös hyvin) ja olenkin ajatellut että näissä on joku sisään rakennettu koodi pehmeän alustan varalle.

Ja sitten koetin Murusta räpsiä pari kuvaa.. mutta Muruula oli muuta mielessä :). Keijo tosin ottaa meillä ne parhaat seisontakuvat yleensä, hyvin kun on koulutettu siis :).

Muru noin 4 kk

.. ja toiselta puolen


.. ja tasapuolisuuden nimissä Namu posing too :)

Ei kommentteja: