lauantai 22. elokuuta 2009

Vielä reissukuvia mummolasta


Näitä riittäisi paljon, mutta laitetaan sukulaisten iloksi vielä yksi satsi Prinsessaa :). Käytiin katsomassa viikko takaperin koskinäytöstäkin - ekaa kertaa sitten pois muuton jälkeen. Vähän oli ohjelma muuttunut sitten viimenäkemän, musiikkina ei pauhanutkaan Sibeliusta vaan Nigtwishin tuotantoa ennen Anettea. On siinä varmaan mummoilla sulattelemista hetki, jos toinenkin ;). Tyydyimme katselemaan koskea koskipuistosta käsin, kinttupoluille ja alajuoksulle kun ei nyt sattuneesta syystä viitsitty lähteä urheilemaan. Miisa oli ihan intoa pinkeänä, kuten myös kotimaiset sekä naapurimaan turistitkin.. Paikallisia "jokailtaista mölinää" seuraamassa ei juurikaan näy, kännääviä teinejä lukuun ottamatta.

Uutuutena voi nähdä nyt myös Venäläisiä turisteja kosken uomassa. Tarina kertoo että tänä kesänä on lähtenyt jo yksi onnekas kameroineen päivineen astetta vauhdikkaammin kotimatkalle, ja sille tielle jäänyt. Joten jännitettävää riittää koko rahan edestä, jos hakee kiskasta vaikka jäätelön.



Lisäksi tietenkin tarvis käydä leikkipuistossakin pyörähtämässä ja Miisastahan se on eri mukavaa..
Ja Topi-poniakin käytiin moikkaamassa. Topilla on jalat jo vähän huonossa kunnossa, joten saas nähdä vieläkö ensi kesän poni-pikkuinen näkee. Miisa alkaa olla kuin vanha tekijä näissä hommissa. Saanakin ehti kunnioitettavaan kahden kuukauden ikään ennenkuin raahasin senkin hevosen kakan käryyn... Siitä se lähtee :). Tänään ollaan itseasiassa illalla menossa Miisan kanssa kokeilemaan yhtä hevosta, josko siitä meille ihan iki-oma vuokrahevonen saataisiin.. Mutta siitä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja: