maanantai 14. joulukuuta 2009

PMJV-09 Mimi Chill's Boxing Queen


Jos sitä joskus kerkiis nukkumaan enempikin kuin neljä viisi tuntia yössä, niin voisi täälläkin jotain uutta olla useammin ;). On ollut vähän hankalaa viime aikoina pikku pygmin, alias Saanan kanssa.

Mutta siis asiaan. Viikonloppu meni pääkaupunkiseudulla sukuloidessa ja messarissa Kitin ja Monan kanssa. Näyttelytuloksiin olemme tietenkin enemmän kuin tyytyväisiä. Kitin (NordJW-09 Mimi Chill's Boxing Queen) hyvät sijoitukset molempina päivinä ensin ERI/2 ja sitten ERI/1, kera mukavien arvosteluiden lämmittivät mieltä kaiken muun hässäkän keskellä. Nimimerkillä vähän pysäköinti- ja kevythäkkiongelmaa ja kaiken kruunasi parkkihallissa näyttelyn aikana naarmutettu automme (ja mitään yhteystietojahan ei tietenkään ollut jätetty). Isot kiitokset kuitenkin vielä tätäkin kautta kehän reunalla meitä avustaneille immeisille :).


Ja vaikkakin Monni sen elämänsä toisen H:n vetäisikin sunnuntaina, hyvä että setä tuomari setä Whippetiksi edes tunnisti koko koiran, niin no hard feelings ;). Monan ilmoitin alun perinkin ihan vain seuraneidiksi, ilman mitään sen suurempia tavoitteita. Kaksi jäbää kun on pallittomia, ja muilla ei vielä ikä riittänyt niin rouva koira joutui uhrautumaan. Vaikkakin näin jälki viisaana ei Kiti edes olisi kaveria välttämättä tarvinnutkaan :).

Ei kommentteja: