keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Lahti KV ja kuulumisia

Oli ja meni viime viikonloppuna. Kamerakin oli mukana, mutta heikkoa on kuva-saalis ;). No juu, mutta siis tällä kertaa Willyn (Mimi Chill's Sam Sam) arvostelussa tuumattiin sitten että "the colour of left eye is not correct", joten liekö siitä se EH rapsahti, tosin eipä herra muutenkaan vissiin ollut oikein sitä mitä setä tuomari setä (Gererd Jipping, Hollanti) tällä kertaa haki. Tosin itse olin vain aivan haltioissani siitä kuinka Willy on rakenteeltaan melkoisen paljon sitä mitä yhdistelmältä hain. Pieninkin uroksista vielä, tosin silmänväri sitten tuli bonuksena päälle ;). Noh, tää on tätä. Enivei alla heikkolaatuinen seisontakuva, mutta kyllä siitä ruusunpunaisten lasien lävitse voi raamit nähdä ;). Jos sitten erkkarissa paistaisi aurinko niin saataisiin uusia hyviäkin kuvia ;).

Ja oli meillä matkassa myöskin Kiti (Mimi Chill's Boxing Queen) nuorten luokassa ERI/2 ja Muru (Mimi Chill's Beauty In Black) junnuluokassa ERI/4. Joten ei nyt mikään ihan turha reissu kuiteskaan ;)


Kiti ja Wilson

Kiti koipikoira oli meillä muutaman päivän kyläilemässäkin ennen Lahden reissua. Neiti norjaan ei se rasva vaan meinaa sitten millään tarttua. Kaikki on kokeiltu ja hankalaa on silti ;). Toisin kuin Romeolla ja Wilsonilla, joilta on tää ruokahomma karannut hallinnasta sitten viimesyksyn kastroinnin. Etupäässä Romeo on vielä astetta hankalampi tapaus. Tuntuu että koirat lihoavat pelkästä ruuan katselemisesta ja keittiöön pitäisi hankkia täysipäiväinen ovimies poikia käännyttämään ;). Joten voipi olla ettei tarvii paljoa Whippet-tapahtumaan niitä ilmoitella. Ellei sitten perustettaisi luokka "Lihavin Whippet" sen "Kenellä on Ison Poni"-luokan lisäksi ;)? Mulla olis jo muutama osanottaja molempiin.

Mona nukkuu

Muuten on meillä mennyt oikeastaan koko viimeinen kuukausi sairasteluiden merkeissä, kuten facebook-kaverit ovat voineetkin statuksesta jo huomata. Lahden näyttelyn jälkeen en sitten suunnistanutkaan Papun synttäreille, vaan Miisan kanssa päivystykseen kera korvatulehduksen. Oikeasti pääsiäisenä viimeeksi koko poppoo oli kipeänä ja lääkekuureilla. Sitten ehdittiin olla viikko terveenä ja nyt pian taas kaksi viikkoa enemmän tai vähemmän kuumetta, uusista lääkekuureista huolimatta. Alkaa olla jo surkuhupaisaa, että kuinka on edes mahdollista. Ja vali, vali.. eihän tämä oikeasti nyt niin vakavaa ole, mutta hermot menee kuitenkin ;).

Noh, toivossa on hyvä elää että toukokuu olisi sitten vähän parempi kuukausi meidän porukalle ;)

Ei kommentteja: