tiistai 18. toukokuuta 2010

Mynämäki 15.5

Muru

Kovin koiranäyttelypainotteisesta viikonloppureissusta on ehkä jo suurinpiirtein kotiuduttu, niin jospa sitä vähän blogiakin ehtisi päivittelemään. Lauantaina vaikutimme siis Mynämäellä, jossa tuomarina oli Margaret Martin, Irlanti (Barnesmore).

Muru (Mimi Chill's Beauty In Black) jun ERI/1 PN-2 Vara-SERT
Mona (Ch Taraly Black Panther) val ERI/2 PN-4

Mimi Chill's - 1/KP ROP-kasv

Ja noh, ihan kivasti meni launatain näyttelyt ja hyviä arvosteluita tyypit saivat. Tietty kun meistä on kyse niin ainahan on vielä jotain parantamisen varaa, ja näillä näkymin nuori mies Oliver saapuukin meille johonkin "näyttelykoulutuksen" tapaiseen jo hyvissä ajoin ennen erkkaria. Jotta sitten ehkä ei laottaisi istumaan pöydälle... hehhee ;). Kiitokset vielä Minnalle handlausavusta!

Oliver

Darwin


Kiti


Mona


Ja Mona vielä PN luokassa Taikun kanssa

Niin ja sunnuntaina tuli käytettyä koiria Raumalla sitten Harto Stockmarin arvioitavina, pikkuveljellä kun kyläilemässä siellä suunnalla olimme. Näin jälkiviisaana parempi olis vissiin ollut jättää menemäti koko huru-ukolle, ja keskittyä vain pyöritykseen tivolissa :).


Että niin ne koirat vaan muuttuu yhdessä yössä :). Ensin kaikki on excellenttiä ja lovelyä ja sitten jotain aivan kaameeta. Mutta että ihan H:n koira, niin juu-u. Monan ja Oliverin saamat hoot voin ehkä vielä jotenkin käsittää, koska niissä on ihan oikeitakin rakenteellisia virheitä. Toisinaan tekisi mieli avautua, mutta tää on tätä, eipähän käy tylsäksi näiden värillisten kanssa kehässä - koskaan ei voi tietää mitä sieltä ihan kirjaimellisesti tulee ja mikä nyt on vialla ;D. Toisin on Kiti perus-jampan kanssa, joka vetää tasaisesti sitä eriä tai eehoota kera luokka sijoitusten. Noh, ei auta aina kun yrittää hammasta purra, ottaa huumorilla ja pitää mielessä että tämä on vain yksi harrastus muiden joukossa... ;).

1 kommentti:

Johanna Gustafsson kirjoitti...

Onnea teille lauantaipäivän menestyksestä!! =)