maanantai 9. elokuuta 2010

Mona 7vko


Mahan kasvattelu jatkuu maltillisissa merkeissä. Mitä nyt vertailua on suoritettu edelliseen pentumahaan , niin ei näytä ollenkaan niin kipeeltä ;). Itse asiassa olisimme hyvin onnellisia hieman pienemmästäkin pentumäärästä kuin viimeeksi. Sen verran hankala synnytys oli viimeeksi, vaikka kaikki kuitenkin loppujen lopuksi sujuikin ihan hyvin. Sellaiset 7 - 8 pentua on oma veikkaus :).

Mamma-koira jakselee hyvin, ruokansa kanssa nyt voisi olla hieman innokkaampi, mutta aivan sama homma oli viime kerrallakin. Lenkille lähtee vielä mieluusti, mutta keskittyy lähinnä kävelyyn ja maisemien katseluun normaalin rallaamisen sijaan.

Sitten vielä vähän luontokuvia. Mikälie pihapihlajalle tullut? Kaikkee olis; marjaa, kukkaa, uutta versoa ja kuivuneita lehtiä. Ja ei oo photoshopattu, eikä puskaa leikattu sitten viime syksyn.

Jyrissytkin viime aikoina on, ja ihan kunnolla. Vaan ei oo päälle mikään myräköistä vielä toistaiseksi tullut. Kuva eilis illalta, kun taivas oli valkoisena, tällä kertaa Pälkäneen puolella. Pari päivää sitten pilven tummempi puoli oli Tampereella. Siistiä kun ei saa nukuttua edes silloin kun kaikki lapset nukkuis, aina jokin pitää hereillä :).

Ei kommentteja: