torstai 28. huhtikuuta 2011

Kasvattien eka Serti !!!

Darwin

Sitä voisi nyt vissiin sitten ihan hyvällä omatunnolla tituleerata itseään näyttelylinjaisten maastojuoksijoiden kasvattajaksi :). Eka serti kasvateille ikinä - ja maastoista vielä :)! Viimeinkin, kolmannella kerralla Darwin (Mimi Chill's Panther's Daydream) sai kaksi ehjää juoksua W-H:n maastomestaruuskilpailuissa 25.4.2011 ja yhteispisteet olivat loistavat 487, jääden vain 3 pisteen verran voittajasta! Ei ollenkaan hullummin aloittelijoilta!

--

Our breedings very first CC camed - suprisingly - from Lure Coursing fields in 25.4.2011. Darwin (Mimi Chill's Panther's Daydream) runned wonderful 487 points (just 3 point behind the winner!) and this competition was just his third one!! So not bad results at all from beginners in deed! So huge concrats to Riikka & Darwin, You make me very proud of You :)!


Ekamamma on täällä niin ylpeä teistä :)! Paljon Onnea Riikalle ja Darwinille vielä tätäkin kautta! Aivan loistavaa, että jaksatte harrastaa :)!

Papu

Kisassa mukana oli myös toinen kasvattimme Papu (Mimi Chill's My Miami) ja kuulopuheiden mukaan myös Papu juoksi vallan mallikkaasti finaaliin ja sijalle 11 kera SA:n. Ja netistä bongasin videon Papun menosta;

--
Also Papu (Mimi Chill's My Miami) made his debyt in LC-fields beeing 11 place with CQ!

Viedo from Papu's run in YouTube, Papu with red coat

Onnea myös Papulle ja Annelle & Samulille :)!

Ei kommentteja: