tiistai 10. toukokuuta 2011

Kuulumisia

Meillä on oikeastaan koko kevät mennyt enempi tahi vähempi sairasteluiden merkeissä. Ja meidän kevät alkoi helmikuussa. Ei mitään vakavaa, mutta sitäkin rasittavampaa sitten. Tiedättehän, yksi lapsista kalastelee kerhoista kaiken mahdollisen angiinasta enterorokkoon, tartuttaa kaksi muuta kotona majailevaa. Sitten jälkitaudit päälle ja kun viimeinen alkaa parantumaan siitä kolmannesta korvatulehduksesta, lähtee rumba taas alusta. Grande finale (toivottavasti) - viikon vatsatauti - alkaa liene olla jo podettu :). Mitähän seuraavaksi.

Mutta siis pikkuvikojahan nämä on oikeasti, ukki potee kolmea syöpää päällekkäin ja vielä porskuttaa ;). Tässä vaan vähän taustaa, miksi ei blogissa saati kotisivuilla paljoa tapahdu ;)

Pihahommia on tehty urakalla, moottorisaha on laulanut ja aitausprojekti valmistuneen viikonloppuna. Pihalta on löytynyt jo kaikki helmet kolmen ristin korvasienestä kielokkoon.. kaiketi se jättiläiskoiranputkikin jostain pihan perukoilta pukkaa vielä. Lisäksi kohde on ilmeisesti jonkin sortin punkkiparatiisi.. en kyllä käsitä miten, sen verta paahteinen piha on. Viimeinen niitti oli Saanan selästä löytynyt punkki - Romeo kun tykkää Sannin sängyssä pyöriä. Jotta nytten sitten meidän koirat saavat olla myrkytettyinä ainakin tämän kesän.

Eipä täällä muuten mitään ihmeempiä. Milenkiintoista nähdä mitä kaikkea muuta, ihan oikeasti hauskaa pihalta on lumen alta paljastunut. Kovasti jännitellään onko Murulle tulossa niitä pentuja vaiko ei. Ehkä varmaan osittain myös siksi, että viimeinkin alkaisi olla tilanne sellainen, että olisi myös mahdollista kotiin oma pikku-wiipotin jättää muun lauman ihmeteltäväksi :). Vielä pitäisi malttaa muutama viikko odotella :).

Ei kommentteja: