tiistai 27. syyskuuta 2011

Kuulumisia



Kesä alkaa olla auttamatta jo ohitse, vettä vihmoo ja tuuli tuivertaa. Tartteis varmaan alkaa kaiveleen ompelukonetta esiin ja kasaamaan koirille uutta lämmikettä. Blogin hoitokin on ollut viimeaikoina vähän retuperällä. Mutta kyllä tämä taas henkiin herää, kun porukka alkaa viihtyä jälleen paremmin sisällä kuin ulkona.

Meillä on viimeaikoina vauhtia hidastanut nuo koirien edellä mainitut jalkavaivat, samoin Monan juoksu on pitänyt meitä enempi tässä kotipihassa aitojen sisällä kuin metsässä. Mikä lie myöhäisherännäinen mamma-koirasta on kuoriutunut noiden juoksuensa suhteen.. häntä ojossa joka toiselle vastantulijalle. Erikivaa.




Eiköhän tässä taas kuitenkin piakkoin jo päästä liikkuumaan normaalisti. Tilaukseen on laitettu Back On Trackin kinnersuojat Winnille ja säärisuojat  Monalle, sillä kun välillä on ranteet reistaillut, ilman mitään sen suurempaa murhetta kuitenkaan. Saas nähdä on niistä mitään hyötyä. Hevospuolellahan erilaiset suojat taitaa olla jo ihan arkipäivää, kappas vaan ettei oo aiemmin tullut mieleen etsiä suojia myös koirille. Aika tavallahan nää rymisee tuolla mettässä…


Ja Linda pieni barbikoira, näyttää juuri siltä että mistä Miisan leikeistä on karannut. Eikä todellisuus mene paljon pieleen… henki haisee prinsessakekseiltä ja sohvalle kun vain on niiiiiin mahdottoman vaikeaa vielä päästä. Meidän pieni blondi-koira :) <3!



Ja Olivia pieni tähdittää vielä parin viikon ajan laumaamme. Tämän jälkeen meille jää sitten Olivian kokoinen aukko, mutta näin sen vain pitikin mennä. Kurjaa silti.

Kesän ja syksyn aikana meillä on ollut koiruuksia kylässä enempi ja vähempi alla muutamia otoksia;



Kolme pientä prinsessaa
.. ja Mummo :)






Myy oli meillä hoidossa Tampereen näyttelyviikonlopun ajan :)

Myy 3kk


Olivia 3kk

Linda 3kk

Ja Monakin tahtoi pöydälle, kuvassa siis 5 ja puoli vuotta :), kera lihapullan



Kuin kaksi marjaa.. Linda ja Olivia

Minä puhua vain Keiju-kieltä :D







Vajan alle? No eihän me nyt sinne mentäis herranjestas, siellähän on ihan likaistakin :)

Linda ja Vilma 4kk

Vilma ja Olivia

Manta ja  Linda, " Ei me täällä mitään puuhailtu, miten niin? "


Kiti


Ei kommentteja: