maanantai 17. syyskuuta 2012

Mistäs sitä taas aloittaiskaan...

Kiti ja viehe

Pari viikkoa on jälleen vierähtänyt edellisestä postauksesta :). Me tosiaan käytiin porukalla vetämässä viehettä, tällä kertaa Puumalassa :). Ja hyvinhän se sujui, sääkin suosi vielä :). Oliverkin lähti perään, mutta ei se nyt vielä ihan kisakunnossa/innossa ole :D. Joten siis reenailut jatkuvat ensi keväänä..

Linda

Oliver

Kiti

Manta


----


Ja mikäs se tämä sitten on? Sehän on meidän Alli < 3! Alli kulkee nimellä Hookoplan Heresia, ja haimme hänet Emmin kanssa Oulusta reilu viikko sitten. Alli on yhteisomistuksessa meidän ja Emmin kanssa. Emmillä on meiltä jo Myy entuudestaan, sekä tietysti Roma (Adagio Blue Hour). 

Itseasiassa olen etsiskellyt jo pitkään (enemmän) tai vähemmän aktiivisesti erilinjaista narttua kasvatukseemme. Alkuperäinen suunnitelmani kun meni myttyyn jo silloin 2008, ensimmäisen pentueemme kanssa. Ja Alli löytyi sattumalta, ja sen jälkeen toiminta olikin nopeaa ;). Iso Kiitos Merjalle :)! 


---


Ja sitten meillä oli mennä viikolla sellainen eläinlääkäri päivä. Mona steriloitiin, ja sen pitäisi ottaa vähän rauhallisemmin..., niin pitäisi, omasta mielestään ei ole olleenkaan kipeä enää. Manta terveystarkastettiin, ja Vera kera Allin saivat rokotukset. Vera pieni jässikkä painoi jo 6,8kg. Melkoinen matami.


Mutta siis Manta (Mimi Chill's Miss Tiger), ikää 2 vuotta sai terveen paperit niin silmäpeilauksesta kuin sydänultrastakin. Joten eiköhän ne pentuesuunnitelmat pian julkisiksi tule.. jahka me käydään ensin ensi viikon loppuna hakemasssa HVK:n maastoista vielä jotain tuloksia, toivottavasti .. :).


 ---


Ja sitten vielä uutta kuvaa meidän pikkuriiviöstä. Kuvassa siis Vera (Mimi Chill's Princess Of China) 13 viikkoa. Vera rakastaa mutalätäköissä juoksemista, hevosten kanssa hän leikkisi. Saimaassa on jo uitu, ihan omasta vapaasta tahdosta. Mopojen perään se on jo lähdössä, joten eiköhän se saada viehettäkin ajamaan :D.Tosiaan tässä on nyt sellainen tiikeri tankissa, että mamma joutui laittamaan olkkariinkin vanhan maton lattialle, että olisi edes vähän pitoa. Mutta hyvä siitä vielä tulee.. < 3. Niin muuten Veran lempi juttu on vessaharjan varastaminen, ihan kuten Monallakin pienenä.. ja kukaan ei kyllä sitä ole hänelle opettanut ;)




Puutarha-apulaiset. Saas nähdä kukkiiko ensi kesänä, vähän siellä ja täällä.. :)

Ei kommentteja: