tiistai 13. marraskuuta 2012

Darwin x Keiju


Kun takkirintamalla tapahtuu, se meinaa ettei paljon muualla sitten mitään tapahdukkaan, viitaten tähän sisällön tuottamiseen sosiaaliseen mediaan :). Viikonloppuna kävimme kuitenkin Riikan kanssa katomassa Darwinin (Mimi Chill's Panther's Daydream) pentuja Heinolassa Jaanaliisan tykönä. Sinne syntyi siis 3.10.2012 Pikkuliisan Päivän- pentue, jossa isänä on Darwin ja emänä Pikkuliisan Kesäyön Keiju, sukupuu löytyypi  The Whippet Archivesista. 


Pentuja on kuusi, kaksi urosta ja neljä narttua, kaikki mustapigmenttisiä bridlejä valkoisin merkein. Ja kaikilla on ollut kaikki hyvin alusta alkaen ;). Koko porukka siis priimaa, pojillakin on molemmat pallit, ei yhtään hullummin siihen nähden että ikää on 5,5 vko :). 


Ja noh, ainahan pennut on ihania. Eräänkin tyttösen, sellaisen Manta-kakkosen, oisin kyllä voinut viedä mukanani Imatralle, mutta hänet oli jo vähän luvattu vissiin muualle ;). Ei sen puoleen tunne taisi olla ihan molemmin puoleinen sillä kovasti Elsa oli parkkeeraamassa villapaitani uumeniin :D.


Pennuista oli vapaana vielä yksi poika, kuva yllä. Yhteydenotot jaanaliisahalonen@gmail.com, p. 040 717 3173. Muille olisi jo oma koti tiedossa :).


Ja mukava että saatiin käydä vierailulla :)!

Ei kommentteja: