maanantai 4. helmikuuta 2013

Tazi-Teamissa tapahtuu


Eilen kokoustetiin pitkästä aikaa Tazi-Teamin kanssa. Tazi-Teamhan on Etelä-Karjalan alueella tomiva vinttikoirakerho. Yhdistys viettää tänä vhuonna 25-vuotis juhlavuottaan, mutta toiminta on ollut viimeisen pari vuotta hyvin, hyvin hiljaista. Syynä tähän on ollut harjoituspaikkojen toistuva menetys. Viimeisin meni syksyllä 2011 Rauhan Golfkentän alta. 

Mutta viimeinkin näkyy valoa tunnelin päässä. Imatran Kaupunki on luvannut meille alueen, jolle sijoittuisivat myös Saksanpaimenkoirat (Poliisi- ja palveluskoiraporukka), he ovat menettämässä nykyisen harjoitusalueen ns. kasvitarhan alueella, kun ukonniemen aluetta kehitetään muuhun tarkoitukseen. Sekä Agilityharrastajat, heidänkin harjoituspaikka meni samaisen Golfkentän myötä. Alue, tällähetkellä tämä mäntytaimikko, on siis menossa kolmeen osaan. Imatran Kaupungille ovat nyt kaikki yhdistykset listanneet avustustoiveitaan, mitä kukin mielestä alueelle olisi hyvä tehdä, jotta se solveltuisi paremmin käyttötarkoitukseensa. 

Jatkoa odotellessa ;).


Täällä juostaan ensi kesänä... tai viimeistään syksyllä ;)



Ja joku tonttu oli ottamassa tänään lenkiltä kuvia. Ihan pitkän putken kanssa.. kuinka ollakkaan ruutuun tuli teksti; Ei Muistikorttia! Äääh.

Ei kommentteja: