lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pennut 6 viikkoa


Operaatio virpomavitsat valmistui ajallaan :). Kuluneella viikolla pennut saivat mirkosirut ja aloitettiin toinen madotus. Ulkoiltukin hieman on, vaikkakin hyvin pikaisesti. Ja ja, sitten saatiin aikaiseksi pientä ripulin poikasta ja nyt on tilanteen normalisointi meneillään. Jotain äksöniä nyt sentäs; ei kaikki pääse olemaan vaan ihanaa ja vaaleanpunaista. Tai se nyt ei kai edes ole mahdollista, meistä kun on kyse ;).

Tässä on nyt ilmeisesti käynyt niin että eräs hyvin tunnettu nimeltämainitsematon koiranruokamerkki on hifistellyt tuotteensa niin pitkälle, ettei se enää sovikaan ainakaan meidän pennuille. En millään meinanut uskoa että näin todella voi olla, koska aiemmin pentujen ja tämän ruokamerkin kanssa ei ole ollut ongelmia. Nartut ovatkin sitten jo vähän toisenlainen tarina. Huokaus. Tänään konsultoitiin eläinlääkäriä ja tulevalla viikolla on siis edessä kuivaruokamerkin vaihto.

Muuten tyypit jaksaa pirteästi ja paksusti :). Olohuone on onnistuneesti valloitettu. Ja sitten niitä virallisempia 6-viikkois otoksia;


Mimi Chill's Moscow Superstar
> Available


--

Mimi Chill's Russian Lover
> Available

--

Mimi Chill's Re Drama

--

Mimi Chill's Little Puma

--


Mimi Chill's Ava Adorable


--

Mimi Chill's Vanilla Sky 



ja kun pihalla ei vielä kuki, niin sisällä sitten ;)

Erkki ulkoilee

Manta ja lauma ;)

Estelle kurkkii lumihevosen takaa ;)

Hilla

Pietari ja luuprojekti


Natustelijat :)

Ei kommentteja: