tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lappeenrannan tuloksia

Fredo, Mimi Chill's Black Diamond, 9 moths, JUN VG/3
Eilen käytiin pyörähtämässä Lappeenrannan koiranäyttelyssä junnujen voimin. Esillä oli siis Fredo, Topi ja Vera. Tuomarina Anette Bystrup, Tanskasta. Ja ei nyt olleet iha sitä mitä hän haki, mutta ihan kivoja arvosteluita tuli :). Vielähän nämä ovat ihan kesken kehityksen ja meneillään on kadonneen rintakehän metsästys, mutta en vielä ole siitä niin kovin huolissani, ikää kun on hikiseen se 9kk mittarissa. Jospa ne sieltä kesän aikana ilmaantuisivat. Mutta liikkeet ovat edelleen tallella :)! Ja tästä on hyvä jatkaa! Kiitos Eijalle ja Miialle mukavasta päivästä!

Fredo
Vera, Mimi Chill's Princess Of China JUN EXC/3 CQ
 " 9 months. Feminine. Excellent head with well set rose shaped ears. Strong teeth and correct scissorbite. Strong and clean cut neck. Well bent topline. Too slouping in her croup. Excellent bend of stifle. Suitable depth of chest for her age. Nice spring of ribs. Short and glossy coat. Moves free and low, stabile for her age."


Vera

Ja pennut ovat ulkoilleet ahkerasti. Viimein kun alkaa päiväsaikaan mennä takapihalla ihan reippaasti plussan puolelle. Viimeistä viikkoa viedään ja olohuone alkaa olla jo NIIIIN nähty juttu ;). Kyllä tää aika aina vaan jotenkin hujahtaa niin kovin nopeasti.


Kaapo

Hazy

Erik

Pietari

Estelle

Hilla, joka lähti jo omaan sijoituskotiinsa Kuopioon. Seuranaan hänellä tuleepi olemaan Iitun ja Vanni :).

Ja näillä näkymin kaikilla pennuilla olisi oma koti tieossa :)

Vinni  nauttii takapihalla kun aurinko lämmittää


Monakin viihtyisi paremmin ulkona kuin sisällä, ja kenties mieluiten tuolla pupu-pusikossa aidan toisella puolen. Yhtään ei oo taas sen näkönen, ettei mihinkään olis muka menossa ;). Mona siis osaa keplotella itsensä aidan väärälle puolelle. Tulevan kesän projektina meillä onkin mm. juuri tuon taka-aidan korjaus ja vahvistaminen ;). Vaikka muuten kyllä kestävät yllättävän hyvin pihassa. Kop Kop.

Ei kommentteja: