lauantai 4. toukokuuta 2013

Kuulumisia


Saatiin vappuvierailta Tampereelta. Tai saatiin ja saatiin, minähän ne sieltä meille toin muutamaksi päiväksi kyläilemään ;). Muru (Beauty In Black) ja Luna (Beauty Of Philadelphia) kyläilivät siis äipän tykönä. Käytiin terveystarkastuksissa, jossa molemmilta peilattiin silmät ja ultrattiin ja kuunneltiin sydämet. Ja kaikki oli molemmilla tämän suhteen ihan kunnossa. Luddellahan edelleenkin hännässä on se pahkura, ja kuvien perusteella ell oli sitä mieltä että se on selvä ylimääräinen puolinikama = häntämutka. Joten Lunalle ei sitten näillä näkymin jälkikasvua ole tulossa. 

Harmillista, Luna kun on ihan oikeasti mitä mainiomman luonteinen otus. Espen Eng ihasteli taannoin, että tämänluonteisia whippettien kuuluisi olla ja niitä näkee nykyään kuulemma enää aivan liian harvoin. Niin, Lunaan päinhän tarvitsee vain katsoa (siis kenen tahansa) ja jo häntä alkaa heilumaan. Yltiö sosiaalinen tapaus siis kyseessä, ehkä hieman epätyypillinen whippetiksi.



 Luna (Mimi Chill's Beauty Of Philadelphia) 2,5 vee



 Muru (Mimi Chill's Beauty In Black) ja ikää jo 4 vuotta.

Muru murre pärre siis todettiin edelleen terveeksi, joten pentue suunnitelmat pysyvät voimassa. Murun juoksua me odotellaan kesä-heinäkuulle ja lapset odottelee jo innoissan Kolmårdeniin pääsyä... ;).  Minna lupautu vielä Mustialaan maastoihin Murun kanssa, jahka sieltä saataisiin vielä hyväksytty tulos hälle myös käyttöpuolelta. Näytelmissä Murua nähdään vielä Kuopiossa ja Erikoisnäyttelyviikonlopun verran Tammelassa. 



Ja kun minä siellä Tampereella tosiaan kävin muutaman päivän ajan pyörähtämässä, niin tietystihän siellä piti myös kasvatteja käydä moikkaamassa. Eli kyseessä siis kolmannen pentueen Hugo (Miracle Man MacGyver). Hugo asustelee kolmen itämaisen kanssa ja oikein lupsakasti näytti yhteiselo sujuvan ja Hugo oli mitä mainioimmassa kunnossa! Tiinalle ja Henkalle paljon terveisiä :)!! Kiitos, että sain käydä vierailulla.


Kissakolmikko :)




 Hugo (Mimi Chill's Miracle Man MacGyver) 2,5 years old

--


 Ja sosiaalinen media vallan pullistelee pikku-pirpanoiden kuvia. Heillä on lähtenyt sujumaan oikein mukavasti :)

Hazy (Mimi Chill's Ava Adorable) ja vallloittava Misty :)!


Ja Nipsu (Mimi Chill's Moscow Superstar) tuleee :)

Kaapo (Mimi Chill's Re Drama) asustelee tätä nykyä Leppävirralla Hannamarin ja Enzo whippetin tykönä. Tuulille puhkesi vakavammanpuoleinen allergia, ja hän joutui Kaaposta luopumaan. Paljon Onnea Kaapolle uuteen kotiin ja Tuulille paljon voimia!


Vappupäivän iltana suunnistimme Emmin ja lasten kanssa Puntalaan. Mukana oli tassuviehe ja oma nuoriso + bonusjäsenet. Siinä sitten vähän katsottiin kuis nää Tampereen neidit toimii ja muistaako omat vielä mistä olikaan kysymys :). Myyllä (yllä) homma taisi mennä enemmän yleiseksi rallailuksi ja yleisön viihdyttämiseksi :D.  Lindahan oli ihan peto, ja Vera ensikertalaiseksi vallan innokas vieheen tappaja. Muru oli selvästi valmiimman oloinen kuin Luna. Romalla myös homma tuli vanhasta muistista. Alli katseli mieluummin lintuja ja viihdytti yleisöä, sekin on niiin ihmisrakas tapaus. Mutta tästä on hyvä jatkaa kesää ja peltotreenejä kohti :)!



 


Roman (Adagio Blue Hour) tyylinäyte :)


Ja Alli :) (Hookoplan Heresia)

Ei kommentteja: