keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Maastojuoksuharjoituksia

Topi

Käytiin tiistai aamuna Nuijamaalla jälleen vetämässä viehettä. Sää oli mitä mainioin ja mukaan saatiin myös uusia täällä suunnalla asuvia kasvatteja. Kiitos kaikille, oli mukava päivä :)

Tyyne (Cat Ballou) oli Mikkelistä myös menossa mukana. Ensin vähän ihmetytti, mutta jo heti toisella yrittämällä kirmaisi iloisesti vieheen perään.


Topi (Illuminated) oli myös ensimmäistä kertaa ikinä vieheen perässä, vajaa kaksivuotiaana, ja erittäin hyvin juoksi :).

Kiti (Boxing Queen) on jo oikein mallikas menijä ja Vappuna olis tarkoitus debytoida oikeissa kinkereissä.

Mukana menossa myös Vieheenpalauttajat Saana ja Eemil

Ja Dante (Russian Lover) oli myös jo kuin vanha tekijä ;)

Omat koiruudet jäi kotiin. Veralla kun tassu alkoi olla jees, niin aloittipa sitten tietenkin maanantaina juoksun. Tää on jotensakin toivotonta taas tää toiminta ko koiran kanssa :D. Ja Lindan polvea en viittint rasittaa, se kun on sen verran sähäkkänä vieheen perään kanssa. Lindallahan oli polvi auki muutama viikko takaperin, nyttemmin alkaa sekin olla kunnossa.


Ja tokihan sitä pitimän jotain "virallisemman" oloisiakin kuvia ottaa.
Kuvassa siis Topi (Mimi Chill's Illuminated) vajaa 2v


 Ja Topin kaveri Jessi  kuunteluoppilaana



 Tyyne (Mimi Chill's Cat Ballou) 7kk :)





Ja kotopuolessa Konna Mamma on Naatiskellut auringosta ja kuivuvasta nurmikosta.


Alivuokralainen, joka herättää aamuisin siinä 5-6 hujakoilla, kun juoksee lankoja pitkin talomme välipohjalle villoja mylläämään. Se on vissiin joku pesänrakennus meneillään...

- Ja Vera tuumaa, että " Saisinko syödä sinut? "

Tämä on sinällään vähän kurja tilanne. Minusta itsestäni oravat ovat oikeasti mukavia otuksia, mutta eivät oikein rimmaa näiden koirien kanssa yhteen :/.

Lopuksi vielä Wilson nukkumassa ZZZzz

Ei kommentteja: