lauantai 31. toukokuuta 2014

Maastoissa kulkee SERTien arvoisesti

Cuban alkuerä lähtö

Kun näyttelykehäpuolella tuntuu toisinaan tökkivän enemmän tai vähemmän, onneksi sentään maastoissa tuntuu kulkevan kiitettävästi :)). Ensin Hyvinkään Maastoissa 25.5. meiltä oli mukana neljä kasvattia, kaikki finaaleihin ja kaksi SERTiä, joista Cuba vielä yk-urosten ylivoimainen voittaja :). Cuballa nyt takana yhteensä kuusi kilpailua ja niistä saaliina neljä sertiä. Aikamoinen menijä :).

Hyvinkään SERTi voittajat :)

Cuba (Rocky Prince) yk-urokset 479p, sij 1/9 ja SERT

Kaarle (Brief Is The Light) norm urokset 453p, sij 4/11 ja SERT


Linda (Hetken Tie on Kevyt) norm nartut  426p 15/26

Myy (Black Mamba) norm nartut, ae 215p, fin disk


Tosiaan tytöille kävi "vähän" huono tuuri lähtöarvonnoissa... :D. Eli siis saivat parikseen turhan nopeita ratakoiria. Molempien, niin Myyn kuin Lindan parit olivat alkuerien jälkeen sijoilla 1 ja 2. Että sillä lailla. Maastokisoissahan olisi ajatus, että koira juoksisi suurinpiirtein samantasoisen kaverin kanssa, tai ainakin tällöin koirilla olisi mahdollisuuus saavuttaa parhaimmat pisteet. Mutta tämäkin on vähän kaksi puolinen juttu, jos koira menee mittoihin (eli siis säkäkorkeuden puolesta), niin täällä normaalikorkuisissa on enepi myös näitä varsinaisia juoksijoitakin mukana. Noooooh, parempaa arpaonnea sitten ensi kerralla toivoen. 

Ja mitä tulee Myyn finaalikerroksen diskiin, niin tilanne oli vähintäänkin epäselvä, mutta tällä kertaa näin ;).
Kuvat Marko Pessi/Pia Kivirinta
Ja Iitu (Give It To Me) Kemin maastoissa 29.5.2014, normaalikorkuisissa nartuissa 459 pistettä, sijoitus 3/18 ja SERTi :)! Tää tais olla jo Iitun kolmas serti maastoista. Paljon Onnea Sonja ja Iitu :)!!

Ei kommentteja: