maanantai 5. toukokuuta 2014

Pennut ovat täällä :)!


Aika tiivis viikko takana, siksi mikään ei päivity. Loppuhuipennukseksi myös vähempikarvaiset tenavat järjestivät hiukka ohjelmaa...

Synnytys sujui hyvin. Pientä säätöä kuitenkin, mitä meillä nyt tuntuu olevan jonkinmoisena perusongelmana näiden kanssa, että istukat eivät tahdo irrota, eivät sitten millään. Ensimmäinen pentu syntyi maanantaina 28.4 illalla klo 22 ja viimeinen tiistaina 29.4 noin klo 3.30. Seitsemän pentua siellä massussa sitten kaiken kaikkiaan oli. Kolme poikaa ja neljä narttua. Kun muilla paino lähti hyvin nousuun, se valitettavasti lähti laskemaan yhdellä pojista. Ei mitään radikaalia, pikkuhiljaa. Ja kun sitä sitten tarkemmin tutkailtiin seuraavana päivänä että mikä voisi olla vialla, löytyi aivan kitalaen taka-osasta pieni halkio. Joten valitettavasti meillä on siis näiden kuuden lisäksi myös se yksi enkelipoika.

No mutta siis Manta ja pennut voivat mainiosti. Ja pennut jopa paksusti :D! Huomenna ikää tulee mittariin jo viikko :). Laitan sitten tännekkin uudet yksittäiskuvat kaikista. 1geen puolelta on jo hetken aikaa löytyneet ;).Ja video tältä päivää, pennut siis 6 päivän ikäisiä.
On ne suloisia :)!

Lisää kuvia pennuista 1geessä
Ja sittenhän myö suunnisteltiin Vappu päivän viettoon Iittin hiekkamontulle. Meillä olikin siellä oikein hyvä edustus. Puitteista puhumattakaan :D! Kiitos kaikille VappuPiknikkiin osallistuneille; Minna&Joonas, Jaana&Paavo, Marko - ilman siun autoa meillä ei olis ollut grilliä :D, Riikka&avec, yllätysvieras Eija, ja Emmi ja Emmin pöllimä karkkiämpäri :). Eikä pieni sade haitannut mittään.

Niin tosiaan taidettiinhan siellä olla koiriakin juoksuttamassa ;).


Eli siis Iitin Wappu Vipellys 1.5.2014

normaalikorkuisissa (yhdistetty urokset ja nartut samassa)
Linda (Hetken Tie On Kevyt) 440p sij 5/25 ja Kymenläänin Kennelpiirin Mestari vm 2014 :D
Kaarle (Brief Is The Light) 216p sij 13/25
Myy (Black Mamba) 212p sij 16/25
Vera (Princess Of China) 196p sij 23/25

ylikorkeissa (yhdistetty urokset ja nartut samassa)
Darwin (Panther's Daydream) 429p sij 7/15
Kiti (Boxing Queen) 215p sij 9/15

Mutta siis ihan kelpo tuloksia ja kausi on vasta alussaan :)!! Linda on juossut tasan kaksi kertaa kilpaa ikinä ja Kitikin vasta ensimmäistä kertaa... ;). Vera on ollut alkuvuodesta reilu kaksi kuukautta hihnan jatkeena, erilaisten sattumuksien seurauksena. Nytkin sillä loppui juoksu viikko ennen strattia. Eikä Kaarlellakaan kuulopuheiden mukaan ole ollut kovin montaa tervettä hetkeä... Myy oma lukunsa sekin.  Ja seli seli :D. 


Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä


Hazy

Viikonloppuna oli myös Tampereen KV näyttely 3.5.2014. Tuomarina: Danielle Dryburgh, Autralia. 
Siellä meiltä

Linus (Little Sparrow) NUO ERI/1 SA


Cuba (Rocky Prince) AVO EH

Hazy (Ava Adorable) JUN ERI/3

kuva: Jaana Jyläntö
Eikä tässä vielä kaikki. Viikonloppuna juostiin myös Liedon maastoissa 4.5.2014. Ja siellä Iitu (Give It To Me) teki hienon kauden avauksen. 464pistettä sij 3/14 ja SERTI! Paljon Onnea Sonja ja Iitu! Se olis sitten jo toinen maastoserti ;).

Kiitos ja anteeksi kaikille keltä pöllin kuvia ;)

Ei kommentteja: