lauantai 19. heinäkuuta 2014

Juva 5.7.2014

Linus ja Darwin

Itseasiassa täällähän me oltiin, muualla kesänäyttelyissä allekirjoittanut ei sitten ole ollutkaan, eikä ole menossakaan. Vähän taukoillaan näistä hommista nyt, ennen ja jälkeen MaailmanVoittajan. Mutta siis ihan ok han meillä tuolla sujui. Tuomarina Eeva Resko, Suomi

Apassi, (I Am Legend) JUN EH/2
Linus (Little Sparrow) AVO ERI/4
Darwin (Panther's Daydream) AVO ERI/1 SA PU2 vara-SERT
Cuba (Rocky Prince) AVO/EH
Remi (King Of My Castle) AVO/EH

Hilla (Little Puma) JUN ERI/2
Tyyne (Cat Ballou) JUN EH
Vera (Princess Of China) AVO ERI
Mona (Taraly Black Panther) VET ERI/1 SA ROP-VET

Hilla

Hilla (Little Puma) suostuu liikkumaan jotenkin, kun minä olen hihnan päässä, joskin tahmeasti. Hillaa ei siis koiranäyttelyt voisi vähempää kiinnostaa. Hänhän osaa kyllä liikkua, mutkun mutkun :P. 


Vera ja paarman metsästys

Mukana oli myös Vera (Princess Of China) the katastrofi koira. Verallahan loppui juoksu Vapuksi. On kerännyt nestettä siitä asti. Näyttää sellaiselta pieninpäiseltä whippetiltä, vaikka ruoka/liikunta koetetaan pitää ojennuksessa. Sitten sille tuli metsässä sellainen 3cm haava kylkeen, jota paranneltiin hyvä tovi. Sitten oli nuo pennut, ja Elli pentu joka jäi meille hieman pidemmäksi aikaa, oli vähän niin kuin hänen oma. Nyt tulee maitoa. Että tätä kasvattamisen ja harrastamisen yhdistämisen helppoutta taas :D. Mutta siis tavoitehan olisi että Vera sutjakoituisi ennen maailmanvoittajaa, mutta haasteellistahan tuo taitaa olla. 

Niin ja jottei loppukausi menisi vielä näin helposti niin Lindalla on menossa nyt parhaat päivät, ei siis näykyillä maastoissa senkään kanssa hetkeen, jos ehkä toiseenkaan... Sillä kun on aina edellisillä kerroilla tullut hyvin maitoa, pari kuukautta juoksun jälkeen.... aaaargh :D. Tosin mikäs tässä, kotona kun on myös ihan hyvä olla ;)

Ei kommentteja: