keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Uusia käyttövalioita :)!

Cuba & Iitu

Menneenä viikonloppuna siis juostiin HVK:lla Helsingissä KV-maastoissa. Ja kuten kuvasta näkyy, hienostihan siellä taas kulki. Eli siis viimeinkin Cuba (Rocky Prince) ja Iitu (Give It To Me) juoksivat ne viidennet ja viimeiset SERTit, jotka FI KVA-M titteliin vaadittiin :)! Paljon Onnea Pialle & Sonjalle, ja isot kiitokset kun olette jaksaneet harrastaa ja pitää koirat hyvässä kunnossa.


Ja toinen on sitten tämä meidän Vera (Princess Of China), joka nappasi jo toisen SERTinsä putkeen. Taitaa vaihtua myyntipuheet, että nää on näitä katseenkestäviä maastojuoksijoita... ei hemmetti sentäs ;)


Vera ja Iitu juoksivat alkuerät parina

Iitu (Give It To Me) 466p sij 7/37, SERT ja FI KVA-M
Vera (Princess Of China) 452p sij 11/37 ja SERT


Linda (Hetken Tie On Kevyt) 410p, sij 25/37

Lindan kohtaloksi kävi taas tällä kertaa huono arpaonni. Sattui vähän turhan kova koira pariksi - pari oli ae jälkeen toisena. Mutta hienosti Lilli veti - ottaen huomioon vielä, että nyt sitä maitoa, jota jo vähän tuossa kesällä manasin, niin tulee. Eli siis on ihan oikeasti valeraskaana, eikä silti ollut viimein. Mamma on hyvin tyytyväinen :).


Niilo (Moscow Superstar) oli myös mukana 441p sij 9/15, ei olleenkaan huonosti


Cuba

 Cuba (Rocky Prince) 463p sij 5/15, SERT ja FI KVA-M


Maastojen kaikki tulokset täällä, kuvat Marko Pessi ja Pia Kivirinta, kiitos :)Ja bonuksena tytöt taukoilemassa kierrosten välillä. Diva (La Ferrari for Mimi Chill's Besti-Ya Kiy) oli kanssa mukana. Kävimme samalla reissulla Divan kanssa koiraosteopaatti Hanna Kivisen vastaanotolla (voin suositella). Ihan vaan tsekkaamassa, että onhan kaikki ihan kunnossa. Divan nähneet tietävätkin, että, se kun on vähän sellainen erikoinen tapaus. Vaikea kuvailla. Muotoillaan, että hyvin rento koira. Mutta ei siinä mitään ihmeellistä ollut, ihan kunnossa oli, muutamia jumeja (joita availtiin) lukuunottamatta. Älyttömän kiltti ja luottavainen muuten, osteopaattikin olisi huolinut omakseen, olisi kuulemma ollut erinomainen opetuskoira hänelle ;).

Ei kommentteja: