maanantai 10. marraskuuta 2014

Jyväskylä KV 8.11.2014

kuva: Tracy Montgomery
Kaikkea ne puuhaa, näköjään :D. Mutta siis käytiin viikonloppuna Jyväskylässä koiranäyttelyssä. Muutamalla muullakin oli ilmeisesti sama suunnitelma; Paikalla oli vain 104 whippettiä. Että tervetuloa vaan whippettien pariin... ;).

Tulosten valossa meni ihan jees. Pennut ja junnunartut arvosteli Paula Heikkinen-Lehkonen, muut Michael Gadsby UK. Vähän harmitti ettei Ninja päässyt samalle sedälle, mutta ei se mitn.


Mukana oli myös Houppi, Ch Tappinskis How To Look Like Daddy, joka asuu siis Imatralla. Houppia on kaavailtu ensi keväällä suunnitteilla olevaan pentueeseen isä-koiraksi, sikäli mikäli terveystarkeissa ei tule isompia yllätyksiä :). Oikein mukavan luonteinen tyyppi, kaikin puolin. Kiitos Neaalle :). Niin ja hän ol  VAL ERI/2 SA ja Paras Uros 4


Vera, Mimi Chill's Princess Of China, AVO ERI/2 SA

ja mutta mitä, Verasta löytyi vaihteeksi koira värin takaa. Kai siitäkin voi iloita Iitu, Mimi Chill's Give It To Me, KÄY ERI/1 SA


Hazy, Mimi Chill's Ava Adorable, NUO ERI/1 SA

Ninja, Mimi Chill's Princess Ikimba, JUN ERI/3


Ja kasvattajaluokka vietiin ihan vaan huvikseen, että meiltä löytyy joka tyyppiä väriä ja kokoa :D. Sijoitus siinä 3/4 :)

Kiitos kaikille mukavasta päivästä :). Ja Essille, Markolle ja Neealle kuvista. Voittajassa sitten tavataan taas!

Ei kommentteja: