keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Raven x Estelle


Niinhän se vaan menee, että kaikki ei aina suju ihan kuten suunnittelee, vaikka tekisi suunnitelmat miten hyvin. Tämän vuoksi on hyvä olla olemassa aina plan B. Kokonaan en ole hylännyt vielä ajatusta tästä Englantilaisesta koirasta, joten saapa nähdä onnistuisiko se jollain tapaa vielä myöhemmin.

Estelle siemennettiin viikonloppuna siis vuonna 2013 tuomillani pakastesiemenillä, joita olin kyllä vähän jemmaillut Mantalle, mutta toki onhan Estelle Mantan tytär.. jotta mikä jottei sen puolesta. Tämä on nyt ensimmäinen kerta kun kokeilemme pakastesiemennystä. Siemennys tehtiin Turussa PetVetissä. Progeja otettiin kolmet, viimeisin perjantaina 15.5. (joka oli myös Estellen 15. juoksupäivä) oli tasan 8 (aamulla klo 7.30). Toivottavasti siemenet lähtevät itämään, ja aikanaan sieltä syntyisi mukavan kokoinen pentue. Ultraan päästään sitten kesäkuun puolessa välissä toteamaan tilanne.

Isot kiitokset kaikille mukana avustaneille, ensinnäkin Annelle, Sonjalle, Essille, sekä Marko-Kummisedälle :D. Ilman kaikkia tätä tuskin olisi saatu tähän pisteeseen. Kiitos :)

Estelle


Raven


Ei kommentteja: