tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pentu-uutisia ja suunnitelmia


Hip, hip hei :). Estelle kävi eilen ultrassa, ja pentuja on tulossa :). Eli siis näemmä pakastesiemenetkin voivat toimia. Jee :)! No mutta siis eläinlääkäri laskeskeli toisesta sarvesta neljä ja toisesta ei ollut oikein varma, että mitkä ovat päällekkäisiä ja mitkä ei, niin alustava arvio olisi noin 4-6 pentua, mutta se selkenee tässä varmasti matkan varrella että kuinka maha alkaa kasvamaan. Ihanaa, että kuitenkin enemmän kuin yksi tai kaksi :).


Eli siis näiden pentujen olisi määrä syntyä maailmaan viikolla 29. Toivottavasti loppu sujuu hyvin :)

Ja sitten toista suunnitelmaa heti perään :). Roma (Ch Adagio Blue Hour) on tarkoitus astuttaa Elokuussa seuraavasta juoksusta. Sitä ennen käydään tässä kesällä vielä ultraamassa Roman sydän, sekä peilaamassa silmät uudelleen. Urokseksi valikoitui komea kotimainen "Bruno" (Ch Encautom's Poseidon From Ocean), jota on pidetty silmällä jo hyvä tovi. 

Roma

Bruno

Ja sitten ei kahta ilman kolmatta :). Meidän Manta Mansikalle (MC Miss Tiger) on suunnitteilla kolmas ja viimeinen pentue seuraavasta juoksusta, jota odotellaan joulukuussa alkavaksi. Mantakin toki menee vielä terveystarkkeihin ennen suunnitelmien toteutumista. Uros on uudelleen pohdinnassa, Mantalle varatut siemenet kun käytettiin Estellelle.


Ei kommentteja: