sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Pentu-uutisia

Estelle 8 viikkoa tiineänä

Estellen synnytys käynnistyi 30 tunnin avautumisvaiheen jälkeen keskiviikkona 15.7 iltapäivällä. Ei oo kyllä kellään koiralla ennen tätä lämmöt olleet alhaalla näin pitkään, mutta yksilöitähän kaikki ovat :). Tiineysvuorokausia oli noin 58 siitä siemennyspäivästä. Kun loppuviimeksi sitten alkoi tapahtua niin neljään tuntiin syntyikin sitten siis yhteensä 8 pentua, kolme poikaa ja viisi tyttöä :). Kaikki voivat hyvin ja pennut tuntuvat kasvavan silmissä.

Pennut 3 vrk ikäisiä

Ja sitten vielä ensimmäiset passikuvat tulokkaista <3 nbsp="" p="">


Poika 1 - Antti

Poika 2 - Uuno

Poika 3 - Ossi


Tyttö 1 - Elisabeth

Tyttö 2 - Ansa

Tyttö 3 - Minna

Tyttö 4 - Alaska

Tyttö 5 - Elviira

Kutsumanimet ovat kotoisin ala-asteen kirjasarjasta Pikkumetsän väkeä :)Estelle tauolla :) 

Mutta siis kaikenkaikkiaan olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen, että pakasteella on mahdollista saada aikaiseksi ihan hyvänkokoisiakin pentueita. Toki tällaisen tuloksen takana on ensinnäkin hyvälaatuinen siemen ja melkoisen paljon ihmisiä, joilla on sama päämäärä - aikaa, vaivaa, tuhansia kilometrejä, sekä paljon menneitä euroja. 

Kaunis Kiitos kaikille matkan varrella enemmän tai vähemmän auttaneille; Emmille, Markolle, Sonjalle, Annelle ja Essille :). Koska yksin tämä ei varmaan olisi onnistunut <3 p="">
Ja jottei päästäisi kokonaan tylsistymään, Roma aloitti heti tähän perään juoksunsa torstaina :D! Vain kuukauden etuajassa hänkin. Ensi viikolle on buukattu terveystarkit ja sittenhän sitä jo kohta päästään taas jännittelemään :)


1 kommentti:

essi kirjoitti...

Voi kun ovat lutusia :) tulevaisuuden haaveena oma whippet.