lauantai 27. helmikuuta 2016

Diva x Fender

Diva ja Fender 

No niin, ja päästiinhän sinne Norjaankin sitten viimein :). Astutuspäiviksi valikoituivat Divan progesteroni - testien perusteella juoksupäivät 16. ja 17. Uroskoira Fender oli oikein mukava, rauhallinen tapaus. Ei tehnyt ittestään mitään numeroa. Huomaa, että asustelee narttulaumassa. Ihmiset Norjassa olivat myös oikein mukavia :).

Ja sitten alkaisi varsinainen jännittäminen, että oliko reissu onnistunut. Nelisen viikkoa ja sitten tiedetään vähän enempi, ainakin tähän asti kaikki on sujunut ihan niin kuin pitääkin :). Kiitos Emmille ja Outille progetestien kanssa puljaamisesta :). Sekä myös työnantajalle iso kiitos, kun huumorintajua tuntuu riittäävän. Nimimerkillä ensin kaksi viikkoa sairaslomalla ja sitten tyyppi ilmoittaa että nyt pitäisi päästä Norjaan :D.


Muutamia kuvia reissulta;

 Matkakaverit


Cumulus Airport muistaa myös koirakavereitaAsker keskustaa

 Jaksan aina hämmästellä sitä mäkisyyttä, taloja täkäläisittäin ihan hulluissa paikossa


Express junat oli aika päheitä ja uskomattoman helppoja käyttää. Holhous on viety vielä asteen pidemmälle kuin Suomessa. Ihania nuo Norjalaiset :DFinnairilla homma toimi :)
 

Loppukevennyksenä vielä, kaupassa myytiin Frozen leipää. Tuli fiilis, että olen ehkä taas nähnyt kaiken :). Ja joo, kyllä ostettiin myös kotiin viemisiksi ;).

Ei kommentteja: