perjantai 29. huhtikuuta 2016

Divan pennut syntyivät


Divan ja Fenderin pennut syntyivät tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Kyllä niitä jo hyvä tovi odoteltiinkin. Jälleen tällainen hauska tapaus, että lämmöt olivat alhaalla 42h, ennen ensimmäisen pennun syntymää. Usein kun on ollut vähän toisin perin, että lämmöt vain käyvät nopsaan alhaalla ja hankaluuksia on ennemminkin siinä, että ehtiikö ne saada kiinni. Missään vaiheessa tilanne ei kuitekaan ollut huolestuttava ja pennut tosiaan syntyivät kun vuorokausia oli täynnä 62, eli ihan ajallaan. Yksilöllisiä juttuja nämäkin liene :).

Mutta siis massu kätki sisäänsä yhden pojan ja neljä tyttöä - ja kaikki ovat erivärisiä. Muuten synnytys sujui hyvin ja pennut ovat ottaneet jo mukavasti painoa lisää. Divalle maistuu ruoka ja hoitaa pentujaan oikein hyvin. Kaikki siis mallillaan :). Alla muutamia kuvia tulokkaista, sekä muistakin menijöistä.

Eilen olikin ihana ilma lenkkeillä +17! Tuli takki päällä liian kuuma.
Ja kotona odottelee Diva kera pentujen;

 Ainokainen poika "Kuutti"

Tytöistä ekana syntyi "Astri"

 
 Ja toisena "Aurora", joka on hämäävän sininen fawn

 kolmantena mini-Diva "Jade"

 Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä syntyi " Milli ". 

Milli-menninkäisellä toisiaan onkin astetta erikoisempi häntä. Mutka, jonka päässä häntä on kippuralla. Eläinlääkäriä on konsultoitu ja ainakin toistaiseksi saa kasvaa näin. Katsotaan sitten tilannetta myöhemmin uudestaan jos alkaa vaivaamaan. En tiedä voiko vaikuttaa kasvupaikka kohdussa, mutta häntä oli todella tiiviisti liimautunut jalkaan kiinni ja kankku "lommolla". Milli syntyi viimeisenä.


 

Ja lopksi vielä toinen Mamma koira Myy, jatkaa vielä noin 1,5 viikkoa mahan kasvattelua :) 

Ei kommentteja: