perjantai 27. tammikuuta 2017

Kulttuurimatkailua, kuulumisia ja uusia suunnitelmia

 Voitto
 
Käväistiinpä tuossa lasten ja Outin kanssa viikko sitten toisessa rajakaupungissa, Viron Narvassa. Matkanteko olisi varmasti ollut paljon järkevämpää tuosta Venäjän poikki, mutta näääääh, me lähdettiin laivalla. Samalle reissulle oli tosiaaan buukattu myös pari koiranäyttelyä. Näyttelyiden tiimoilta ei mennyt nyt ihan putkeen, ekana päivänä Ninja oli PN2, mutta serti mänkin voittajalle. Toisena päivänä kävikin sillain että me missattiin koko Show :). Joku oli mennyt muuttamaan yön aikana aikatauluja, sillä seurauksella, että nukuimme kokonaan onnemme ohi. Kotimatkalla jo koko tilanteen koomisuus nauratti. Kaikenlaista.

Ninja 


Ellu

Oli muuten Narvassa meno muuttunut sitten 10 vuodessa. Siellä on kaikki vielä isommin ja Venäläisturisteja silmällä pitäen tehty kuin täällä Kaakonkulmalla. Omat aiemmat muistikuvat olivat tosiaan pienestä piskuisesta paikasta, jossa ei juuri mitään ole ja kaikki enemmän tahi vähemmän rempallaan. Vaan onpa nykyisin kaikenmoista. Muutama uuden karhea ISO kauppakekus löytyi, oli Mäkkäriä ja heseä, merkkivaatteita ja niin edelleen. Ja Venäläisturisteja.

Mutta sitten taas vastakohtiakin oli todella paljon. Tämä kuva on mein huoneessa olleesta kapistuksesta. Kunnon kuva-arvoitus :)

 Ellu
Kas huoneen avaimet. Kovin on tutun näköiset, vaan ihan eri asiayhteydestä.


 Ninja

 Team Juniors
Emmillä Roman pennut kasvaa kohisten, isoimmat painaa jo yli kilon :)


Muut koirat on päässeet hiekalle
 Miun koirat ottaa jääurheilua


Kovasti on kyselty myös Ellen perään. Elle on ja voi oikein hyvin. Alkaa olla jo lauman täysivaltainen jäsen. Rekisteröinti Suomen kamarallekin valmistui, hän löytyy siis täältä.


 Izak, Am GCH Can Ch Festiva Snow Hill Imagine CGC

Jaaaaaa, lopuksi niitä uusia suunnitelmia vielä. Ninja on tarkoitus astuttaa Izakilla seuraavasta juoksusta, jota odotellaan tässä kuukauden kuluessa. Molemmat vanhemmat käväisivät hiljattain terveystutkimuksissa ja moitittavaa ei löytynyt :)


Ninja, Fi KVA-M Mimi Chill's Princess Ikimba

Ei kommentteja: