keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kuulumisia ja näyttelyitä

 Victor, Mimi Chill's Dark Diamond, oli VSP kera SERTin, Harjavallan Ryhmiksessä 28.5.2017. Tuomarina Antoan Hlebarov. Onnea Vikke ja taustajoukot :)!!!

 
Kotona meillä lapset ja koirat jaksaa järjestää työpäivien aikana kaikenmosta. Viime viikolla oli sitten mm. purkkaa Veralla kainalokarvoissa. En tiedä miten, mutta oikein hyvin sutattuna. Ruokaöljyllä lähti muuten erinomaisesti pois. 

 Ludmila mamman kanssa saunan jälkeen paviljongilla

Ja Diva kasvattalee edelleen mahaa. Tänään siis vrk 59 meneillään. Tää onkin nyt hieman jännittävää, kun jo vrk 57 saatiin lämpömittarilla ihan villejä lukemia (36,6). Omron on tähän asti ollut kyllä melko luotettava kaveri näissä hommissa. Uusi mittari haettiin kaupasta samoin tein, mutta sillä tullut sen veikeämpiä lukemia kun pää oli ihme joustava joka suuntaan. Tänään Omron sai uudet patterit sisuksiinsa, josko nyt sillä sitten tilanne korjaantuisi :D. Ei vaan, toivottavasti tässä nyt ei mitään vuosisadan katastrofia olla hautomassa. Diva voi oikein hyvin, lämmöt nyt olleet 37 ja 38 välillä, kuten kuuluukin. Rauhallista menoa ja ruoka maistuu edelleen. Pennut myllertää, joten mitää hätää sielläkään tunnu olevan :)

Muut tyypit ulkoilee sillä välin :)

Ei kommentteja: