maanantai 17. heinäkuuta 2017

Pentuja pentuja ja vähän muutakin

 Omat koirat uimareissulla

Viimeajat ovat taas meillä olleet melkoita hulinaa. Mutta ihanaa sellaista. Divan pennut tuntuvat kasvavan silmissä, sää on ollut mainiota, ulkoilut on pentujen kanssa aloitettu ja Elle the Papillon on oikein oivallista painiseuraa. Pihamaa on yhtä rakennustyömaata, mutta onneks vain ehkä hetkellisesti. Jos jotain hyvää, niin ainakin pennut tottuvat hyvin vaihtelevaan äänimaailmaan :D.

 
Papu ja Elle


 
 Akseli 

Aadan pennut syntyivät reilu viikko sitten. Aadalle ja Snackylle syntyi 7.7.2017 seitsemän pentua, kaksi tyttöä ja viisi poikaa. Kaikki olivat siinä 300gr molemmin puolin. Synnytys sujui oikein hyvin ja heillä on lähtenyt mainiosti sujumaan. 

pennut viikon ikäisinä

" Lala " viikon ikäisenä

 Yksi tytöistä etsii vielä sijoitusperhettä itselleen, muutoin heilläkin olisi jo omat kodit tiedossa.


Ja sitten vähän näyttelyitä. Käväisityä tuli jossakin välissä Mikkelissä 8.7.2017 Ellun, Mimi Chill's Red Riding Hood NUO ERI1 SA PN4 ja va-SERT ja Ellen, Siljans Fashion Girl Connection JUN ERI1 SA PN3 ja SERT kanssa. Hienot tytöt!


 
Maatoissa Juuasniemellä 15.7.2017 Hazy, Mimi Chill's Ava Adorable, viidennet kisat, viides SERTI ja FI KVA-M! Mahtavaa Erja ja Hazy, kerrassaan tyylipuhdas suoritus :). Paljon Onnea!


Ja sitten on pidetty vähän treffejä. Ava treffaili Neron kanssa. Tai Neroa lähinnä kiinnosti morsion majan ruokahuolto ja makuupaikat. Ei vaan, kyllä hommat saatiin loppu viimeeksi menestyksellä hoidettua ja nyt jännitellään sitten taas :). Viimeeksihän Avalle ei pentuja tullut, vaikka olisi pitänyt olla ihan oikea astutusajankohta.Jaaaaa sattuipa vielä samalle päivälle toisetkin treffit kun Elli kävi tapaamassa Eetua Tampereella. Ellin omistaja Sirja on siis ajatellut, että Ellille tulisi pennut ja siitä jäisi heille kotiin kaveri mamma-koiralle. Valkkasimme yhdistelmään urosta yhdessä ja mahdollinen pentue tullaan rekisteröimään siis meidän kennelnimen alle, mutta kasvavat Sirjan hoteissa Lappeenranssa :).


Ja sitten onkin tosiaan tupla jännitettävää seuraavaksi kuukaudeksi :)

Ei kommentteja: