sunnuntai 5. elokuuta 2018

Yepson toimii

Tätä on odoteltu. Jotta päästäisiin testaamaan kuinka Yepson oikeasti toimii ja toimiiko se. Ja tietenkin akut vähän vähissä, niin Yepsoneista kuin puhelimestakin. Ihan aitoa vastaava tilanne siis.

Huomasin siis kesken lenkin että yksi Yepson puuttuu, Divan valjaista. Meillä siis osalla koirista on paikantimet. Niillä joiden tiedetään olevan enemmän tai vähemmän huitelevaa sorttia. Ei muuta kun takasin päin. Ajattelin sen tippuneen ensimmäisen riekunnan yhteydessä, joten vähän suuntaa oli jo ajatuksissa.Ihan aluksi en ottanut kuvaa, mutta näytti isossa mittakaavassa väärään suuntaan. Enpä tästä hätääntynyt vaan annoin etsiä pidempään, paikannus siis tarkentuu koko ajan.  Tämä kuva on seuraava, kun oli ottanut jo tarkemman paikan.


 Ja sitten vaan lähdetään kävelemään kohti. Toki helpompaa kun kohde pysyy paikoillaan. Tosin ei anna sitten äänimerkkejäkään, että missä mättäässä oiken lymyilee. 


Ja tadaa! Aika helpolla löytyi. Mainittakoon, että ensin kävelimme sujuvasti ohitse toisesta suunnasta, mutta vauhtia hiljentämällä ja pyörimällä löytyi kuin löytyikin oikea paikka. Seuraavaksi tilaukseen napakammat suojapussit.

Ei kommentteja: