keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Leijonalauma ulkoilee



Viimeinkin tänään tein sen, joulun kunniaksi. Otin kuin otinkin kameran mukaan lenkille, siitäkin uhasta huolimatta että kuvausjälki on todennäköisesti enempi tai vähempi suttuista. Jotenkin vain niin turhauttavaa, vaikka kuinka yrittää, ei tuosta paljoa enempi tehoja irti lähde. Varsinkaan näin vuoden pimeimpään aikaan, lumesta huolimatta. Joka tapauksessa koirat nauttivat lumesta ja hyviä tilanteita olisi riittänyt, kuten yleensä ;). Jahka vaikka ensi jouluna se pukki toisi tännekkin osoitteeseen sen kauan toivotun digijärkkärin.. ;).









Kotiin päästyämme koirat saivat joululahjaksi ihan aidot parit jäniksen korvia. Itseasiassa noilla kyllä on joulu jokapäivä ympärivuoden, mitä herkkuihin tulee. Siansaparot kun on meillä ihan "arkiherkkua" aina päivä ruuan jälkeen, joten hankittiin vähän eksoottisempaa vaihtelua kehiin ;). Ja tyylinsä kullakin...







Ja pitäähän sitä aina mukaan tunkea edes yksi kuva pennuistakin :). Juniorit jakselevat oikein hyvin. Maitohampaiden alkuja tuntuu jo ikenissä, silmät ovat kunnolla auenneet jo kaikilta ja käyvät välillä papereilla jo pissilläkin :). Huomenna olisi tarkoitus ottaa kolme-viikkoiskuvia kakaroista :).

Ville ja Kiti nukkumassa

Ei kommentteja: