maanantai 15. joulukuuta 2008

Paljon valkoisia merkkejä












Viikonloppu meni täälläpäin vaihteeksi töiden merkeissä, joten valitettavasti en päässyt messariin edes turistiksi. Koiriammekaan en sinne sattuneesta syystä ilmoittanut, pennut kun ovat vielä aivan liian pieniä, että viitsisi turhaan lähteä riskeeraamaan - josko sieltä olisi saanut jonkun ikävän tartuntataudin tuliaisena tai sitten ei. Koiriemme hoitopaikkakin sijaitsee vähän turhan kaukana (reilut 300 kilsaa suuntaansa), että sinnekkään ei ihan "turhaan" huvita lähteä ajelemaan ;). Mutta jahka sitten ensi vuonna varmasti mennään useammankin koiran voimin koko viikonlopuksi, silloin kun taitaa ollaa Pohjoismaiden Voittajakin Suomessa taas samana viikonloppuna, Jee ;).

Kuvia tuli kuitenkin täällä taas räpsittyä läjäpäin, ja ohessa muutama. Pennut ovat kuvissa siis 9 ja 10 päivän ikäisiä :). Hyvin ja pulleasti voivat kaikki. Tänään meni punnituksessa Villellä jo kilo rikki, aika hyvin 11 päivän ikäiseltä Wiipottajalta ;). Silmät eivät ole vielä auennet mutta viirullaan ovat, joten eivätköhän ne sieltä kohta aukene. Helmi äippäkin jaksaa hoitaa pentujaan ihailtavan hyvin.


Vasemmalla Ville, Raipe takana ja Sulo oikealla. Äijät ottaa rennosti, selkeästi whippettejä kasvamassa ;)


Ville nukkuu Leevin päällä


Ville 10 vrk


Ja Villeä naamasta


Sulo jalat ojossa ja Raipe vieressä


Sulo 9 vrk


Raipe 10 vrk


Ylhäällä Ville mutkalla, vieressään Leevi. Sitten Sulo ja alimmaisena Kiti. Ikää 9 vrk


Vasemmalta Kiti, Sulo, Ville ja alimmaisena Leevi


Leevi 10 vrk


Leevi takaa.. ;)



Kiti nukkuu Raipen kanssa, 10vrk

Ja vähän tassu-jumppaa lopuksi. Vasemmalla Sulo, keskellä Ville ja oikealla Leevi

1 kommentti:

Dream Begins kirjoitti...

No voi sentään mitä pulleroisia palleroisia teillä täällä oikein onkaan! Ja onnellisen näköinen Helmi-äippä :-) Onnea pentusista!

Terv. Laura & Pasi

http://taimilau.wordpress.com/