maanantai 16. helmikuuta 2009

Pakkaspäiviä ja progetestejä


Vaihteeksi pitkästä aikaa auringon paistettakin on havaittavissa näillä leveys-asteilla! Ja sehän sopii, ainut vaan että pakkastakin on sitten sen mukaan, mutta väliäkös tuolla. Tarpeeksi vain vaatetta päälle koko poppoolle. Tosin hieman orvolle olo tuntuu (tai paremminkin liian helpolle ;)), kun huollettavana ei ole kuin Miisa ja Mona. Hetki sitten kun tosiaan porukkaa oli 4 aikuista koiraa ja 5 pentua + Miisa pyöritettävänä ;). Pojat ovat siis olleet Imatralla vanhempieni luona hoidossa jo viime viikon maanantaista ja lomailevat siellä vielä muutaman tulevan viikon.

Kaikki siis alkaisi olla täällä suurinpiirtein valmista Ruotsin reissua
varten. Nyt vain odotellaan, että jahka ne oikeat päivät tulisivat ;). Progetesteissä olemme rampanneet Veterissä jo kolmesti;

5. vuotopäivä - proget alle 0,2
12. vuotopäivä - proget 0,3
15. vuotopäivä - proget 1,2

Ja vielä ollaan menossa ihan varmuuden vuoksi keskiviikkona, jolloin Monalla siis menossa jo 17.pvä. Mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä Mona astutetaan juoksun 18. & 20.pvä tai sitten vuorokaudet myöhempään ;). Että ei ne ihan tavallisimmat 12. & 14. pvä pitäisi oikein paikkaa tämän neidin kohdalla, mutta sen nyt osasin jo itsekin aavistella, mutta varmistelemme nyt kuitenkin vielä testein, ettei tulisi ihan turhaa reissua, ainakaan väärien päivien takia.

Muuten eipä tänne suunnalle mitään ihmeempiä. Elämä jatkuu, vaikka kaikenlaista eteen tuleekin. Ihmeitäkin voi myös tapahtua tässä lähimmän parin viikon sisään, jos odotat meiltä takkia saapuvaksi ;).

Ei kommentteja: