torstai 2. huhtikuuta 2009

Mahan kasvattelua ja vesirokkoa

Monalla maha tuntuu kasvavan nyt silmissä, jopa meidän oma pieni lihapullamiäs Romeo on alkanut näyttämään siinä rinnalla oikein hoikalle pojalle ;). Vähän alkaa hirvittämään, että millaiseksi Mona tässä vielä oikein paisuu - vielä kun pitäisi kutakuinkin kolmisen viikkoa mahaa kasvatella...

Noh, joka tapauksessa Mona jakselee ihan hyvin. On alkanut syömään jo paremmin. Sitä limaista vuotoa tulee edelleenkin, jota on tässä jo muutaman viikon ajan tullut. Lenkillä on vielä ollut mukana, mutta ei kyllä ole enää pitkään, koska ei tunnu siitä erityisemmin nauttivan. Himmailee kyllä mukana mutta ei paljon muuta.

Tänään otimme vesirokkoa potevan Miisan kanssa taas Monasta uuden maha-kuvan. Maha häviää vähän taustalla olevaan kirjahyllyyn, mutta siis iso se on, ja leveä.

Mona 6 viikkoa ensimmäisestä astutuksesta

Sitten vaan arvauksia kehiin, että montako mahtaa tulla? Keijo näki jo ennen ultraa unta että 11, ja oli huolissaan että rankkaa tulee olemaan Monalle. Täti Tamara taas oli sitä mieltä että älkää olko huolissanne selvästi vain 10 :). No juu, mutta sanomattakin tärkein toivomus olisi tietenkin että kaikki sujuisi edes suurin piirtein hyvin.

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Voi juma mikä jättimasu! Ihana!
Minä heitän villin veikkauksen että sieltä tulee kahdeksan pientä pupeloa. Mahan perusteella monta varmasti!

Iloa ja aurinkoa mahan kasvatteluun, itse kullekin siellä ;)

E&N