maanantai 13. huhtikuuta 2009

Odottavan aika on pitkä

Ainakin niin sitä sanotaan ja sille se tuntuu. Monakin söi tosiaan tässä välillä jo paremmin, mutta nyt on nirsoilu taas alkanut. Liekö jonkin sortin närästystä varmaan hänelläkin. Muutoin täällä mahan kasvattelu jatkuu ihan siihen samaan malliin kuin tähänkin asti. Eilen kävimme vielä lenkkeilemässä, tai siis eksymässä metsässä (älkää kysykö miten on mahdollista ;)) vielä siten että Monakin oli mukana. Remmissä ( lue flexissä - juuri, siinä kaikkien koiran kouluttajien kauhussa, sekin vielä ;) ) tosin, mutta nyt siirrymme lenkkeilemään Monan kanssa ihan vain tässä tutussa lähi maastossa ;).


Kovasti tuntuu Monalla massu kasvavan, ja otamme taas torstaina uusia kuvia mahasta. Tänään illalla tuntui ja näkyi jo ensimmäisiä liikkeitäkin, ja kaikesta alkaa tulla jotenkin paljon konkreettisempaa. Niin että niitä kauan odoteltuja pentuja on nyt sitten niin kuin ihan oikeasti siellä mahassa kasvamassa. Itselläni kun on ollut koko ajan enempi tai vähempi epäuskoinen fiilis, mutta kait se on pakko alkaa itsekin uskomaan jo pikku hiljaa ;).

Lisäksi täällä on viime aikoina kovasti puuhailtu uutta pentulaatikkoa. Tai siis Keijo on nikkaroinut ja minä maalaillut. Vielä pitäisi hankkia tällä viikolla muovimattoa pohjalle ja uudet, isommat venta-karvat saapunevat huomenna. Edellinen pentulaatikko kun tuntui ehkä hieman pienelle, varsinkin jos pentuja tulisi enempi, ja etuseinää ei saanut irti laisinkaan. Uusi on siis kokoa 120 x 130cm (patja 120x90cm), joten mahtuu Monakin pötköttelemään sitten pentuinensa ihan varmasti kuinka perin haluaa ;). Pentumme ovat siis ensimmäiset kolme, neljä viikkoa ihan kaikessa rauhassa tuossa lastenhuoneessa, jonka Miisa niille siksi aikaa lainaa. Tämän jälkeen siirrämme koko hela hoidon tähän olohuoneen puolelle ja elämän opiskelu voikin jo alkaa ;).

Ja sitten vielä loppukevennyksenä kuvia meidän omasta oravasta, joka useammin on kuin ei ole tuossa lintulaudalla kun siihen katsahtaa. Hauskoja ja helppoja otuksia, näin "kotieläiminä". Tosin tänään loppuivat siemenet, joten nyt jäämme sitten vain odottelemaan jahka tänäkin kesänä saisimme piha piiriin myös oravan poikasia, kuten viime kesänäkin.

1 kommentti:

Acalanto kirjoitti...

The litlle dogs are soooooo cute!!!!