sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Pennut 5 vrk

Usko ja Pepe

Niin ne pennut vaan tuntuu kasvavan silmissä :). Painotkin ovat lähteneet hyvin nousuun, ja kaikki ovat jo tuplanneet syntymäpainonsa.

" Usko "



" Pepe "


" Voitto "



" Sam Sam "



" Pilkku "



" Hillevi "


" Mymmeli "


Ja kaikki vielä yhdessä. Vasemmalta lueteltuna Hillevi on Monan etujalkojen välissä, Voitto on syömässä. Voiton yläpuolella on Sam Sam ja Sam Samin yläpuolella Mymmeli. Pilkku makaa Monan takajalkojen päällä ja Usko on Pilkun päänpäällä. Pepe rötköttää oikeassa yläkulmassa.

Ja jotain on tapahtunut Miisallekkin. Tukka on muuttunut kateudesta sinineksi, kun mamma hyysää pentuja ja joka lapsiperheen must takapihan komistus on koottuna ja ahkerassa käytössä...

Ihme ja kumma, mamma-Monakin kävi pissalla - ja pisti hetkeksi pötkölleen nurtsille. Kaipasi vissiinkin "pika-lomaa" lasten hoidosta .. ;). Mona itse jakselee myös ihan hyvin olosuhteisiin nähden, tosin hoikkahan se on ja antibiotit ja kipulääkkeet päällä. Vielä pari viikkoa olisi tarkoitus mennä Synoluxilla (sisälle jääneiden istukoiden ja jälkeisten vuoksi), jonka jälkeen sitten ultraan tilannetta tarkistamaan. Ruoka kuitenkin maistuu hyvin (ja saa sitä niin paljon kuin vatsa sietää), lämmöt ovat normaalit sekä mikä tärkeintä vuotoa tulee ulos. Mutta siis toistaiseksi kaikki hyvin, ja seurailemme tilannetta ;)

Ei kommentteja: