keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Pennut kolme viikkoa

" Voitto " kolme viikkoa

Pentu paroille tuntuu aina nämä viikoittaiset "synttärit" merkkaavan milloin mitäkin vähemmän mukavaa. Eilen siis saivat kolme viikkois synttäreiden kunniaksi matolääkkeet - mitähän ohjelmaa sitä keksisi sitten ensi viikoksi ;). Muuten pennut voivat ihan hyvin. Kiinteän ruuan maistelut on aloitettu ja paino nousee tasaisesti. Silmätkin ovat hyvin auki kaikilla. Kovasti ovat touhottamassa milloin mitäkin ja leikin alkua paineineen ja ärinöineen on aina silloin tällöin meneillään. Hampaita alkaa myös puhjeta, ja kovasti kaluavat milloin omaa, milloin kaverin tai mamman jalkaa.. ;).

Monan kanssa kävimme maanantaina ultrassa ja kaikki oli hyvin sielläkin suunnalla. Kohtu näytti siistille, ja antibiootit lopetettiin. Toki koiran vointia seurataan edelleenkin ja toimenpiteisiin ryhdytään, jos tarvetta ilmenee. Maitoa monalta tulee edelleenkin hyvin. Vähänhän tuo on tosin alkanut nirsoilemaan ruokansa kanssa, mutta kaitpa joku kyllästymispiste senkin suhteen on nyt sitten viimein saavutettu. Tänään Mona oli ensimmäistä kertaa lyhyellä metsälenkillä mukana. Vauhtia riitti ja vähän olisi jo ehkä tehnyt mileli lähteä hajujenkin perään, sen verta antaumuksella kulki nenänsä perässä... ;)










Näillä näkymin pennuistamme olisi enää vapaana jompi kumpi Pepe taikka Sam Sam, riippuen nyt vähän siitä mille alkavat näyttää kunhan varttuvat. Toiselle pojista etsimme siis sijoituskotia, jossa koiraa rakastetaan ensisijaisesti lemmikkinä, perheenjäsenenä siis. Bonusta on jos harrastaminenkin sitten kiinnostaa ;).

Ei kommentteja: