sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Muru yökylässä


Minnan häippästessä kaksipyöräisellä Turun saaristoon, sai toka mamma tilaisuuden ottaa Murun (Mimi Chill's Beauty In Black) hoteisiinsa :). Ja mikäs siinä, Muru vaikuttaa oikein fiksulle ja hyvätapaiselle pikku viipottajan alulle ja mukavaahan se on toki nähdä ja kokea ihan itsekin mitä heistä on kasvamassa :).

Kovasti olisi tehnyt Murunkin mieli olla hoitamassa meidän pikku-tyyppiä :). Pikku-hepulla siis korvatulehdusta meneillään.. ja TAYSissa on tullut ravattua lastenpolilla jo pariin otteeseen kuluneen viikon aikana, kun eivät missään muualla uskalla tehdä tämän ikäisille vielä mitään. Ensimmäiset antibiotit eivät auttaneet (kaiken lisäksi todettiin sitten samalla penisiliini allergiakin) ja nyt tänä aamuna korva oli jo hoitaneen lääkärin sanoin oikein komea. Jotta siis pistettiinkin antibiotit suoraan lihakseen... Ehdottelivat jo osastolle ottamista, mutta jahka me vielä nyt kuitenkin koetettaisiin kotona pärjätä ;). Sieltä kun saa sitten viimeistään kaikki mahdolliset taudit.

Niin että kuukauden ikään sitä päästiin sairastamatta. Tarvii varmaan kilauttaa Ifiin ja alkaa kyselemään vakuutuksia... vähän kun haiskahtaisi sille että näitä voi tulla lisääkin. Tämän ikäsillä tyypeillä kun harvemmin on "ulkopuoliset bakteerit" taudin aiheuttajina.

Ei kommentteja: