keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Kasvatteja moikkaamassa

Oliver, Kiti ja Copiard

Kotiuduttu on viimeinkin. Viikonvaihde meni pääkaupunkiseudulla suhatessa - Moikkaamassa käytiin niin kasvatteja kuin sukulaisiakin. Kiti pieni vauhdikas wiipottaja asustaa tätä nykyä Outi-tätin kera myöskin Espoossa, joten hyvin todennäköistä, että neitiä tulevaisuudessa tulee sitten enempi nähtyä, myös näyttelyissä :).

Ja sitten niitä muita kasvatteja, joita Minna urhoollisesti lähti mukaani kuvaamaan, rankan työ/koulu viikon päätteeksi. Isot kiitokset siitä siis Minnalle ja pikku-apulaiselle ;).

Ensinnä tuli käytyä Helsingissä Willyn (Mimi Chill's Sam Sam) ja Sannan luona Helsingissä. Willy oli ihanan iloinen ja eloisa tapaus, häntä heilui koko ajan :). Metsässä vauhtia oli niin kuin mamma-Monalla konsanaan ;).

Seuraavaksi suuntasimme kohti Espoota Vilin (Mimi Chill's Bullboxer) tykö. Vilikin oli kasvanut sitten hieman viime näkemän ja kovin oli sosiaalinen tapaus myöskin ;). Kiitokset vaan Nillalle ja Mikolle että saatiin käydä poikkeamassa :).

Espoon Eläinsairaalassa meillä oli maanantaina jonkin asteinen whippet tapaaminen, sen verta monta kasvattajaa samaan aikaan oli samassa paikassa ihan sattumalta ;). Monan kanssa käytiin Anders Erikssonilla sydänultrassa, katsomassa onko muutoksia tullut sitten huhtikuun 2008.. Että sitten jotta KoiraNetin tilastojen perusteella taas saa heikkohermoisemmat aloittaa vouhkaamisen, niin kyllä. Kyllä meillä edelleenkin on se sivuääni, joka tullaan taasen kerran tilastoimaan sinne Monan tietoihin. Sivuääni vain on ns. Fysiologinen virtausääni, joka ei ell.lääk mukaan ole "etenemässä" mihinkään suuntaa. Jotta ihan rauhassa vaan, ennenkä postailu ties minne taas alkaa... ;).






3 kommenttia:

Vanilja kirjoitti...

Huippua, mamma-Monan pumppu on kunnossa, niinkuin pitikin <3

Hanna kirjoitti...

Hauska kirjoitusvirhe lääkärintodistuksessa - Monalla onkin fysiologinen virtsausääni (kts todistuksen viimeinen lause). Aika mielenkiintoista... :-D

Anna kirjoitti...

En mä ollut edes huomannut, vissiin jokin moinen lukihärö mullakin ;). Noh, setä Anders talar på Svenska, joten ihmekös tuo jos menee senat sakaisin ;). Huippua :)!