lauantai 13. helmikuuta 2010

Jyväskylästä.. ja vähän kotoakin


Vähän lähtee toisinaan kestämään päivitysten saanti nettiin asti :). Mutta siis viikko takaperin sunnuntaina poikkesin päivämatkalle Jyväskylään, moikkaamaan kasvatteja. Niitä kun siellä suunnalla asustelee kolme kipaletta. Ensin kävin Säteen (Mimi Chill's Beauty As Jewel) luona. Säde oli oikein herttainen ja suloinen neiti.. raidallinen kopio äidistään, ainakin ilmeensä puolesta :). Kooltaan Säde on Monaa ehkä vähän matalampi, mutta pidempi rungoltaan. Loistavia seisontakuvia saadaan odotella sitten kesäkuulle, mutta ainakin nähtävissä on että neiti on kasvanut, jos ei muuta. Isot kiitokset Elsalle ja Pentille hyvästä huolenpidosta :)!


















Kuin kaksi marjaa...

Säde 10kk


Remi 10kk

Ja Remikin (Mimi Chill's King Of My Castle) oli kasvanut kovasti sitten viime näkemän :). Aluksi epäilin itseäni olenko ollenkaan oikeassa paikassa koska koiran haukuntaa ei kuulunut ovikelloa soittaessani. Mutta siinä Remi nökötti ovella heti vastassa... ei kuulemma juuri koskaa hauku, paitsi leikkiessään :). Vautsi, Remi ei ole ainakaan ilmiselvästi perinyt Monan omaa pöllöily-geeniä :). Remin kokoa on hankala arvioida, kun ei verrokkia tullut matkaan, mutta siis mistään hyttys-hämähäkistä ei ole kysymys, kuten ei muidenkaan pentujen kohdalla. Karkea arvio 52 ja 53 väliin menis :). Kiitos Pialle ja Jukalle kestityksestä, ja kameran lainasta :). Tampereella nähdään sitten!



Samalla reisulla poikkesin vielä Kurron (Mimi Chill's Icy Arctic Pearl) ja Lukan luona. Kurro on ollut syksyn ajan vähän remontti-apulaisena ja samalla miehistynyt hurjan paljon :)! Korkeutta ei (onneksi) ole tullut sitten viime syksyn juurikaan lisää, massaa ja täytettä kylläkin rutosti. Kurrokin on tässä kevään aikana menossa viralliseen mittaukseen maastokirjoja varten, joten ei tarvitse enää pitkään arvailla korkeutta mutta vaajaat 53cm omaan silmään olisi. Kiitokset Tarjalle ja kumppaneille kahveista, ja pian nähdään mekin :).


Kotopuolessa on viimeviikolla ollut havaittavissa myös valoilmiö nimeltä auringonpaiste. Samalla toki pakkasta tahtoo olla enempi, mutta muutama kohmeisin käsin napsittu kuva kuluneelta viikolta.




Näin matkustaa pienin team-member

Kaiketi se kevätkin sieltä joskus tulee. Takapihalla ei tähän mennessä koskaan ole ollut noin paljoa lunta. Saas nähdä kukkiiko krookukset vielä maaliskuussa... ;). Asiasta toiseen, täällä on kovasti pohdittu alkaisiko omakotitalon rakennustyömaa vielä tänä keväänä, vai meneekö ensi kevääseen. Asta-messuilla tuli eilen käytyä vähän inspiraatioita hakemassa, mutta voi olla että kevät 2011 on todennäköisempi aloitusajankohta kuin tuleva kevät.

Oman mausteensa soppaan antaa vielä se seikka että ikkunasta vasemmalla näkyvään (tämän alueen viimeiseen) metsälämpäreeseen on kaavoitettu rivareita. Ja alueen maaperätutkimukset on nyt viimeinkin sitten aloitettu ja 20m päässä meidän makuuhuoneesta... Toisaalta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, itse tutkimuksista menee noin puolesta vuodesta vuoteen, ennen kuin mitään alkaa tapahtua.

Ei kommentteja: