torstai 20. toukokuuta 2010

Vekkejä ja broilerinluita

Kiti

Ja kuvat on eiliseltä, vielä kun kaikki oli kivasti ;). Kiti siis tuli meidän tykö majailemaan viikonloppureissusta. Ei viitsitty enään sitten Miisan kanssa ajella helteessä Raumalta Espoon kautta kotio. Huomenna neiti vikkelä on sitten suunnistamassa muun lauman mukana kohti kotikontuja ja Korkeasaarta.

Mutta aamulla saadaan poiketa tikattavaksi ennenkä sitä. Keijon kanssa kävivät suolammikolla uimassa, juuri siellä jossa on käyty niin monta kertaa aiemminkin. Paluumatkalla sitten Winni, Mona ja Kiti päättivät heittää oman parin minuutin rinksan ties missä, märkänä kun on mukava ottaa vähän hepulia. Ja kas. Koirat ilmestyvät taas maisemiin, niin johan on Kitillä iso haavaa oikeassa etujalassa ja Winniltä löytyi myös muutama reikä jaloista. Missä lie taas itsensä teloneet. Päivystys on tietenkin jossain Oriveden perukoilla ja kello ilta 8, niin tuumattiin ell.lääkärin kanssa että voi odottaa hyvin aamuun, koska ei juurikaan vuoda ja ei ole niin akuutti tapaus..

Winni katselee lintuja


Niin ja sitten toiseen otsakkeen aiheista. Sillä välin kun me lasten kanssa tutkailtiin, hoidettiin ja paketoitiin haavoja neiti musta nälkäinen rosvosi broilerin koipireisien jämiä, jotka kiltisti odottivat tiskipöydän nurkalla perkaamista (luista) koirieniltaruuaksi. Ikkunasta vaan mieheke oli katsellut että mitä se koira nyt hautaa kukkapenkkiin. Nähkääs eilen hautasi rustoluun jämiä. Ja sitä voi kuvitella millä kiireellä koira ahtaa herkkujaan, kun huomaa että kiinni on jääty. Onneksi on joskus tullut jossakin viisaudessa ostettua pari purkkia tankoparsaa kaappiin tällaisten tilanteiden varalle. Tosin netissä kun seikkailin niin Tuulenkoirista löysin topicin, jonka mukaan Mona ei nyt välttämättä sittenkään vielä lusikkaa nurkkaan heittäisi. Mutta tarvitsee purkaa tästäkin asiasta sydäntä vielä huomen aamuna eläinlääkärille :).

Tämän kuopan kaivuu on kaikkien lempi puuhaa (.. paitsi Keijon)




Miisa, Saana ja naapurin Moona

.. ja Kiti ihmettelee Mitä ne oikein touhuaa

Ei kommentteja: