maanantai 28. kesäkuuta 2010

Metsässä


Romeo

Kameraa on tullut tänä kesänä ulkoilutettua metsikössä kohtalaisen harvakseltaan. Sattuneesta syystä - jos ei ole itikoita oikeasti sata takavasemmalla inisemässä, niin sitten on se kolmekymmentä paarmaa, ja vauhtia (niin mitä vauhtia nimim. rv 38+1) olisi parempi pitää päällä reippaasti koko ajan. Tänään päätettiin koettaa onneamme ja kameran mukaan pakkasin, sää kun oli mukavan lämmin mutta kovatuulinen.

Muutama kuva sitten kärsittiin ottaa ;

Miisa kivellä

Winni hölkkää


Wilson tähystää heinikosta.. tulkaa jo!

Kääntöpaikan mehuhetki

.. ja Mona herkässä valossa :)


Ja sama porukka vielä aamutuimaan. Ei niin mitään kiirettä mihinkään, kenelläkään ;). Monalla alkaa juoksu pikkuhiljaa päättymään, eikä juurikaan enää vuoda. Pojatkin ovat ottaneet sanotaanko yllättävän rauhallisesti. Vähän on häntä välillä viuhunut ja leikittää koetettu, mutta siinä kaikki. Että kyllä kastraatio on ollut tehokas ;).

Meillä siis juoksu alkaa loppua, tosin kuin sitten terveisiä on kuulunut ensin juhannuksena Murulta (Mimi Chill's Beauty In Black) ja tänään myös Outi soitti että Kitillä (PMJV-09 Mimi Chill's Boxing Queen) on nyt viimeinkin alkanut se ensimmäinen juoksu - ja tietenkin juuri silloin kun sitä vähiten olisi kaivattu ;). Neideillä siis ikää Murulla se 16kk ja Kitillä hieman enempi, melkein 19kk. Mutta jännä, että kaikilla pukkaa samaan aikaan, vaikka aivan eri talouksissa asuvatkin.

Ja lopuksi vielä pari kuvaa junioreista. Saana vietti tässä hiljan 1-vee synttäreitä ja kylälemässä kävi niin mummoa, ukkia kuin enoakin ;).

Ei kommentteja: